iOS 10.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, unele probleme de functionare fiind rezolvate prin actualizare.

iOS 10.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita la doar trei zile dupa versiunea beta 4. Succesiunea cu care au fost lansate aceste actualizari pune in discutie probleme reparate de catre compania Apple, iar asta pentru ca, in general, doar exploit-urile importante motiveaza actualizari rapide.

iOS 10.2 beta 5 este deocamdata disponibil doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, versiunea public beta putand fi lansata mai tarziu. Apple spune ca actualizarea aduce rezolvarea unor probleme de functionare si alte imbunatatiri minore pe care nu el mentioneaza, deci care probabil nu sunt chiar atat de importante.

Dimineata v-am prezentat faptul ca iCloud Activation Lock a fost spart, acea vulnerabilitate functionand inclusiv in iOS 10.2 beta 4, deci versiunea beta 5 ar putea fi lansata pentru a o bloca. Alta explicatie nu prea exista in momentul de fata, mai ales ca Apple nu pare sa se grabeasca sa lanseze iOS 10.2, desi are aceasta versiune in dezvoltare de ceva vreme.

iOS 10.2 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad

Versiunea public beta 5 a fost deasemenea lansata de catre compania Apple pentru utilizatorii programului beta, deci puteti instala aceasta versiunea in terminalele voastre chiar acum daca aveti una dintre versiunile public beta anterioare oferite de catre compania Apple pentru iOS 10.2.

UPDATE: Asa poti instala iOS 10.2 public beta 5.

ios-10-2-beta-5