Instaleaza iOS 10.2 public beta 5 pe iPhone si iPad

2

iOS 10.2 public beta 5 este disponibil pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch de aproximativ o ora, compania Apple permitand instalarea acestei versiuni chiar acum. Actualizarea ne este oferita impreuna cu versiunea beta 5 a sistemului de operare, ea aducand rezolvari ale unor probleme minore de functionare si probabil imbunatatiri minore ale performantelor.

Atat versiunea iOS 10.2 beta 5, cat si iOS 10.2 public beta 5 aduc exact aceleasi schimbari pentru toti utilizatorii si dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. In aceasta idee, indiferentpe care dintre acestea le instalati in terminalele voastre, veti beneficia de exact aceleasi schimbari, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din privinta asta.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2 public beta 5, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2 beta 5 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2 public beta 5 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2 public beta 5 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2 public beta 5, puteti face oricand downgrade la iOS 10.1, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

ios-10-2-public-beta-5-instalare