Prima Pagina iPhone 6S Apple explica de ce sunt defecte bateriile iPhone 6S

Apple explica de ce sunt defecte bateriile iPhone 6S

Apple explica de ce iPhone 6S se inchide din senin si care este defectul bateriilor folosite in aceste terminale vandute in lumea intreaga.

La aproape doua saptamani dupa ce Apple a recunoscut faptul ca iPhone 6S se inchide din senin in timpul utilizarii, iar la repornire arata ca are mai multa energie in baterie decat afisa initial, iata ca astazi avem si o explicatie oficiala de la compania americana cu privire la aceasta problema extrem de frustranta pentru utilizatori.

Conform unui mesaj publicat de catre Apple in website-ul dedicat Chinei, unele baterii folosite in iPhone 6S au fost expuse unei “cantitati de aer ambiental controlat” pentru o perioada de timp mai lunga decat cea recomandata inainte de a fi asamblate, astfel ca bateriile se degradeaza mult mai rapid decat in mod normal.

Mai mult decat atat, aceasta este si una dintre cauzele opririlor spontane, insa in ciuda problemelor Apple spune ca nu exista probleme in ceea ce priveste siguranta. Aceasta mentiune este importanta in contextul in care acum trei luni terminale Galaxy Note 7 din cauza unor probleme cu bateriile, asa ca macar stim ca suntem in siguranta, desi acest lucru era deja evident.

Apple explica de ce sunt defecte bateriile iPhone 6S si de ce se inchid terminalele din senin

Mai mult decat atat, compania Apple afirma ca terminalele iPhone sunt programate sa se inchida automat in anumite conditii de utilizare, cum ar fi temperaturi extrem de scazute. Totusi, asta nu are legatura cu inchiderea terminalelor la temperaturi apropiate de 0 grade, cu plus sau minus, aici problema fiind exclusiv la baterii.

“We found that a small number of iPhone 6s devices made in September and October 2015 contained a battery component that was exposed to controlled ambient air longer than it should have been before being assembled into battery packs. As a result, these batteries degrade faster than a normal battery and cause unexpected shutdowns to occur. It’s important to note, this is not a safety issue.”

Avand in vedere toate aceste probleme, compania Apple monitorizeaza situatia in continuare si cauta eventuale alte explicatii pentru inchiderile subite ale iPhone 6S. Pana acum nu a descoperit alte cauze separate de baterii, iar lumea care le-a inlocuit a fost multumita de rezultat, deci totul pare sa fie legat de aceasta componenta.

V-am spus aseara cum verificati iPhone 6S pentru a afla daca bateria poate fi inlocuita gratuit, insa aceasta procedura poate dura si pana la cateva saptamani din cauza lipsei de baterii din stocurile service-urilor autorizate sa faca reparatiile.

iphone-6s-inchide-senin-baterie-explicatie-apple

 • Srb Srb

  Foarte bine ! totusi este vorba de 6s si nu un terminal prea vechi…iar multi inca il folosesc pt inca 1-2 ani probabil

 • Daku

  Eu am aceasi problema cu un iphone 6 din 2015. uneori se inchide si la 60% baterie.

 • Lucian Palievici

  Probleme de genul asta sunt de mult timp la Apple. Eu am avut pe un iPhone 5 probleme cu bateria. A fost si pentru iPhone 5 un asemenea program de schimbare gratuită a bateriei, am trimis tel. sa îmi schimbe bateria insa (surpriza) au spus ca nu e nevoie (deși dupa SN tel. meu era in lotul cu probleme).

 • sudteamromania

  După jailbreak se mai întâmpla opriri, si da la temperatura scăzută se opresc

 • Rabi

  Jeguri. 6s plus face la fel si nu vor sa inlocuiasca bateria.

 • bastanov

  Eu folosesc 6s pentru mufa jack! am sa trec la 7 doar cand o sami cumpar masina cu bluetooth sau cu car play

 • Daniel

  Aștept și eu i8 poate bagă iar jack-ul. A fost o prostie, aveau alte capitole la care trebuiau schimbări, nu a rămas jack-ul ultimul lucru și totul era perfect in rest 🙂

 • V.P

  😄😄

 • V.P

  Zici ca sunt ceva milioane de iPhone-uri 6s cu bateriile defecte .
  Eu ti-am spus ca toate sunt o apa si un pamant , nu vrei sa ma crezi , spun asta din experienta anilor petrecuti cu Apple , in total 8 .

 • Srb Srb

  Da dar dintr-o apa si un pamant Apple este singura floare

 • Cody

  Apple cel mai bun rau dintre toate relele

 • somniq

  eu am aceiasi problema cu iphone 6 plus….

 • Srb Srb

  ULTIMUL LOGAN SIGUR ARE

 • Srb Srb

  ce treaba are masina mea cu faptul ca si loganul are bluetooth?
  “Sistemul multimedia Media Nav Evolution* îți permite să accesezi diverse funcții folosind ecranul tactil de 7 inchi (18 cm): navigație, radio, mufe jack și USB, redare audio și telefonie &Bluetooth®. Acest sistem include comenzi pe volan și patru boxe audio.” Sursa dacia ro

 • lucspaul

  Eu am un 6S plus si se inchide atunci cand bateria este intre 20 si 40%. Serial number-ul este CxxQGxxxxx.

 • Srb Srb

  Ce treaba are omule? Eu vorbeam de el ca se plange. Daca isi permite altceva decat logan, cu atat mai bine, dar nu cred ca oamenii aceia se plang. Deci in comentariul meu initial la adresa userului respectiv, era vorba despre masina mea?!?? Doamne fereste…doar ziceam ca asta nu este o scuza pt ca orice masina are Bluetooth acum

 • Daniel

  Problema e ca asta mi se intampla la 6S Plus-ul meu…Mi s-a inchis si la 64% la nici 3minute de utilizare in frig (peste 0 grade totusi). Inchiderea e ceva comun mai ales daca am 4G activat…

 • Claudiu Daniel

  Mie mi sa intamplat sa mi se inchida tel sub 0grade in trecut cu diferite marci de tel , deci cred ca are treaba si frigul cu cea ce se intampla mai mult decat bateria in sine !

 • Eu n-am patit vreodata la iPhone pre 4.7 inch sau cu Plus. Am un 6S in casa care se inchide si la +1/2 grade.