Cum faci Instagram Stories folosind poze si clipuri video din biblioteca foto

Instagram a lansat de mult caracteristica numita Stories, care va permite sa postati fotografii si clipuri video care nu vor aparea in profil, dar vor fi vizibile de catre cei care va urmaresc, intr-un format slideshow, timp de pana la 24 de ore. Aceasta este o modalitate foarte buna de a impartasi mai multe pe Instagram fara a “polua” feed-ul cu zeci de fotografii si clipuri video pe care nu le-ai fi publicat altfel.

Ceea ce multi nu stiu, si asta e strict pentru ei, este faptul ca poti face Instagram Stories si folosind pozele deja existente in biblioteca foto, nu doar instante.

Iata deci cum faci Instagram Stories folosind poze si clipuri video din biblioteca foto:

  1. In aplicatia Instagram, apasati pe semnul + in coltul din stanga sus pentru a adauga o noua ” poveste “. Acest lucru va va duce in modul camera foto.
  2. In acest fel puteti alege pentru a inregistra un videoclip sau o fotografie. Dar, ceea ce vrem sa facem este de a intra in biblioteca noastra foto si de a folosi o poza deja existenta. Pentru a face acest lucru, pur si simplu trageti in jos pe ecran, si va va aparea Selectorul de imagini.