Prima Pagina aplicatii Joaca-te cu RED si sustine lupta impotriva HIV/SIDA

Joaca-te cu RED si sustine lupta impotriva HIV/SIDA

Va spuneam zilele trecute ca toata campania Apple pentru sustinerea luptei impotriva HIV/SIDA este defasurata sub denumirea RED, exact precum in anii trecuti. Vorbim despre o campanie prin care cei de la Apple doneaza o parte dintre incasarile produselor si aplicatiilor catre un ONG care sustine lupta impotriva HIV/SIDA in intreaga lume.

Apple a creat o varietate de sectiuni in AppStore pentru a sustine campania RED, o parte din vanzarile generate de catre acestea urmand a fi donate. Astazi va vorbesc despre sectiunea Play RED, cea in care compania Apple listeaza jocurile recomandate pentru cei care doresc sa sustina campania fie prin achizitii ale jocurilor, sau ale in-app purchase-urilor din ele.

Jocurile din sectiunea Play RED sunt recomandate de catre angajatii in baza experientei pe care ei au avut-o jucandu-le, asa ca indiferent ce alegeti, stiti ca faceti o alegere buna. Vorbim despre aproape 20 dintre cele mai populare jocuri disponibile in AppStore in momentul de fata, ele generand sute de milioane de descarcari doar anul acesta.

Puteti accesa sectiunea Play RED urmand acest link si daca sustineti lupta impotriva HIV/SIDA, atunci va recomand sa cumparati aplicatii, sau sa faceti achizitii prin in-app pruchase-uri.

play-red-aplicatii-apple

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.