Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 – folia jet black sau negru mat pentru carcasa

iPhone 7 – folia jet black sau negru mat pentru carcasa

iPhone 7 jet black sau negru mat pot fi "create" acasa cu ajutorul unei folii speciale numita LUXURIA High Gloss JET BLACK.

Daca ai cumparat un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dar nu esti multumit de culoarea pe care o are carcasa cu care ai achizitionat dispozitivul, ei bine exista o solutie pentru tine. Mai exact, vorbim despre o folie special facuta pentru a reproduce intr-o anumita masura culoarea jet black, sau negru mat, folosita pentru carcasele celor doua terminale.

Nu am avut ocazia de a folosi inca vreo folie de acest gen, insa producatorii sai sustin ca ele sunt suficient de bine create pentru a genera senzatia unui produs real. Foliile se numesc LUXURIA High Gloss JET BLACK si in baza clipului video de mai jos, puteti vedea ca ele par sa reproduca destul de findel modul in care arata iPhone 7 jet black.

Ca sa fiu sincer, nimeni nu poate garanta ca imaginile sunt reale, insa foliile costa doar 11 lire bucata, asa ca le puteti incerca si singuri sa vedeti daca promisiunea producatorului este reala. Ele se potrivesc fara probleme pe un iPhone cu panou frontal negru, insa in cazul unuia cu panou frontal alb, efectul final ar trebui sa fie unul extrem de interesant.

Foliie LUXURIA High Gloss JET BLACK sunt disponibile pentru achizitie din aceasta pagina si sunt livrate din Marea Britanie, inclusiv in Romania. Partea si mai interesanta este ca puteti transforma orice iPhone 6/6S intr-un iPhone 7 jet black si nimeni nu si-ar da seama ce fel de terminal aveti in mana.

Acum sunt curios daca voi ati fi dispusi sa aplicati o asemenea folie pe carcasa iPhone-ului vostru pentru a obtine efectul jet black, sau negru mat.

 • Csi02

  Eu chiar am testat și folosesc și în prezent pe al meu 7 plus Matt Black o folie jetBlack. Ieri mi-a ajuns foliile și pe alb, galben și albastru navy. Arată și se potrivesc perfect pe telefon. Dacă sunt interesați pot să atașez
  și poze pentru cei care vor să vadă cum arată.

 • Trimite te rog la zaone@idevice.ro.

 • SIrR

  mergi la vopsitorie si dai doua straturi de negru lucios…. :)))

 • cristi

  Pune ceva și pentru mulțime Csi02, mulțumesc

 • Mandreas

  Tocmai am dat comanda. Sunt tare curios cum va arata o huss de 7 pe un 6s. Sper sa nu am probleme cu semnalul sau ceva ( jet black )

 • Csi02

  Scuze băieți de întârziere, dar nu am fost acasă până acum. Am atașat mai multe poze prin dropbox. Dacă aveți întrebări cu mare plăcere vă ajut!
  https://www.dropbox.com/sh/80xkuqn9lwtzq26/AAAIdeyT_9u_yZZFwc8ti7eya?dl=0

 • ALI

  Noi cum le vedem ?

 • Csi02

  @ALI dacă dai click pe link nu îți apar în browser?

 • Csi02

  @ALI dacă dai click pe link nu îți deschide folderul cu pozele?

 • Csi02

  Zaone, îmi ștergi tu comment-urile? Sau dc nu îmi apare?

 • Csi02

  @terrymada, nu trebuie decupat absolut nimic. Totul este decupat de fabrica. Pe hârtie nu arată bine într-adevăr. După ce se lipește pe telefon se schimba cu totul aspectul telefonului și a foliei.

 • Csi02

  @Mihai V. Nu, nu sunt siliconice.