iPhone 7 – folia jet black sau negru mat pentru carcasa

iPhone 7 jet black sau negru mat pot fi "create" acasa cu ajutorul unei folii speciale numita LUXURIA High Gloss JET BLACK.

Daca ai cumparat un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dar nu esti multumit de culoarea pe care o are carcasa cu care ai achizitionat dispozitivul, ei bine exista o solutie pentru tine. Mai exact, vorbim despre o folie special facuta pentru a reproduce intr-o anumita masura culoarea jet black, sau negru mat, folosita pentru carcasele celor doua terminale.

Nu am avut ocazia de a folosi inca vreo folie de acest gen, insa producatorii sai sustin ca ele sunt suficient de bine create pentru a genera senzatia unui produs real. Foliile se numesc LUXURIA High Gloss JET BLACK si in baza clipului video de mai jos, puteti vedea ca ele par sa reproduca destul de findel modul in care arata iPhone 7 jet black.

Ca sa fiu sincer, nimeni nu poate garanta ca imaginile sunt reale, insa foliile costa doar 11 lire bucata, asa ca le puteti incerca si singuri sa vedeti daca promisiunea producatorului este reala. Ele se potrivesc fara probleme pe un iPhone cu panou frontal negru, insa in cazul unuia cu panou frontal alb, efectul final ar trebui sa fie unul extrem de interesant.

Foliie LUXURIA High Gloss JET BLACK sunt disponibile pentru achizitie din aceasta pagina si sunt livrate din Marea Britanie, inclusiv in Romania. Partea si mai interesanta este ca puteti transforma orice iPhone 6/6S intr-un iPhone 7 jet black si nimeni nu si-ar da seama ce fel de terminal aveti in mana.

Acum sunt curios daca voi ati fi dispusi sa aplicati o asemenea folie pe carcasa iPhone-ului vostru pentru a obtine efectul jet black, sau negru mat.

https://www.youtube.com/watch?v=7isZNQd8qSg