Huawei: Solutia SURPRIZA pentru o Problema a Telefoanelor

Huawei a gasit o solutie surpriza pentru o problema a foarte multor telefoane din intreaga lume, iata ce vrea sa faca pentru clientii din toata lumea.

Huawei reparatie

Huawei este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din intreaga lume in momentul de fata, si vorbim despre sute de milioane de unitati vandute anual de catre compania chinezeasca, reusind sa depaseasca Apple. Pentru ca vine foarte multe telefoane, Huawei asigura si service-ul pentru acestea, iar una dintre problemele cu care se confrunta foarte multi dintre clienti este zgarierea ecranului, sau a carcaselor din sticla, folosite de companie.

Huawei a inregistrat un nou brevet de inventie pentru a rezolva problemele cu ecranele si carcasele zgariate, compania chinezeasca descriind un proces prin care acestea ar putea fi reparate, probabil fara urme. Cei de la Huawei au gasit o metoda foarte interesanta care presupune folosirea unei solutii speciale peste ecranele afectate, impreuna cu o folie care sa o acopere, iar asa s-ar rezolva problemele cu zgarieturile care apar pe dispozitivele oamenilor.

Huawei: Solutia SURPRIZA pentru o Problema a Telefoanelor

Huawei reparatie zgarieturi

Huawei a creat o solutie speciala facuta din 35 – 45% acrilat, 50 – 60% rasina epoxidica, plus un initiator si alti aditivi, aceasta urmand a fi aplicata pe o folie transparenta, care mai apoi este lipita peste ecranul, sau carcasa, cu probleme. Pentru ca reparatia sa fie completa, cei de la Huawei folosesc si lumina ultravioleta pentru a incalzi respectiva solutie, iar asa utilizatorul ramane cu un ecran lipsit de zgarieturi, dar care are si o protectie suplimentara de la acea folie.

Huawei ar putea avea aici o solutie pentru foarte multi dintre clientii care au zgarieturi pe ecrane si carcase, insa dupa cum arata brevetul de inventie, totul presupune si folosirea de aparatura speciala. Asta inseamna ca va fi nevoie de trimiterea telefoanelor Huawei in centre speciale ale companiei, sau in centre speciale ale partenerilor sai pentru ca reparatiile sa poata fi facute fara probleme, deci lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par.

Huawei a inregistrat acest brevet de inventie in China deocamata, astfel ca nu se stie daca solutia va fi folosita vreodata macar acolo la scara larga, si mai apoi inclusiv in alte tari de pe glob.