LockLaunchApp deschide aplicatia ta favorita din LockScreen

LockLaunchApp este un tweak lansat in cursul zilelor trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar cu ajutorul sau putem deschide aplicatiile noastre favorite direct din LockScreen. In imaginea de mai jos puteti vedea cum isi ofera tweak-ul functionalitatea, el permitandu-ne sa afisam o serie de aplicatii favorite in partea inferioara a ecranului de blocare.

LockLaunchApp are un meniu de setari in care putem alege aplicatiile care ne sunt afisate pentru deschidere rapida, acestea fiind pornite prin simpla apasare pe ecran. Mai mult decat atat, tweak-ul ofera posibilitatea de a seta si o serie de animatii care sunt rulate la deschiderea aplicatiilor, deci avem parte de o functionalitate foarte interesanta in final.

“LockLaunchApp is a tweak that allows you to launch your favorite app from the lockscreen without having to unlock your iPhone and find your application every time! just select your favorite apps from the settings to see them immediately LockScreen with style! just a click on the icon and the device will be automatically unlocked to open it in a very fast!”

LockLaunchApp este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

locklaunchapp