Give Life – jocuri RED prin care donezi pentru lupta impotriva HIV/SIDA

Give Life este una dintre noile sectiuni de aplicatii create de catre compania Apple pentru campania RED prin care sustine cu donatii lupta impotriva HIV/SIDA. Give Life este o sectiune de jocuri in care compania Apple recomanda titluri care ne permit sa cream viata virtuala pe care mai apoi va trebui sa o controlam in evolutie.

Sectiunea Give Life contine o gama variata de jocuri de care ne putem bucura in iPhone, iPad sau iPod Touch, acestea fiind alese “pe spranceana” de catre angajatii Apple. Fiecare dintre titlurile acestea au fost folosite de catre angajatii celor din Cupertino si sunt recomandate pentru noi, asa ca indiferent ce veti alege sa cumparati, stiti ca alegerea este una buna.

Sectiunea Give Life contine si cateva dintre jocurile care s-au dovedit a fi extrem de populare de-a lungul timpului in AppStore, Clash Royale fiind o exemplificare foarte buna a acestui lucru. Plants vs Zombies sau Clash of Clans sunt deasemenea recomandate de catre angajatii Apple, asa ca stiti ce fel de gameplay ofera ele si stiti la ce sa va asteptati dupa instalare.

Sectiunea Give Life poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

get-life-red-hiv-sida