Instaleaza iFile pe iPhone sau iPad fara jailbreak

Iata cum nstalezi iFile pe iPhone sau iPad fara jailbreak folosind Cydia Impactor si accesezi fisierele de sistem ale iOS.

iFile este una dintre cele mai utile aplicatii pe care un utilizator de jailbreak le poate instala pe iPhone, iPad sau iPod Touch, ea oferind acces la toate fisierele sistemului de operare. Aplicatia iFile functioneaza in baza permisiunilor de administrator pe care o solutie de jailbreak ni le ofera, iar multi dintre cei care raman fara el cauta o metoda de a reinstala iFile.

Ei bine, astazi va spun ca puteti instala aplicatia iFile in iPhone, iPad sau iPod Touch chiar si fara jailbreak, chiar si in iOS 10, inclusiv pe terminalele iPhone 7 lansate in toamna de catre compania Apple. Instalarea o puteti face fara a avea jailbreak in prealabil pe terminalele voastre, insa va trebui sa folositi un Apple ID pentru a finaliza procesul.

Dupa ce veti instala aplicatia iFile pe iPhone, iPad sau iPod Touch, veti avea acces la un set extrem de limitat de fisiere din terminalele voastre. Mai exact, tot ceea ce poate accesa iFunbox, de exemplu, va putea accesa inclusiv aplicatia iFile, iar asta pentru ca nu aveti acces de administrator la sistemul de operare, iar cu aceasta limitare vine si una in ceea ce priveste alte functii ale aplicatiilor privind editarea sau stergerea de fisiere.

Instaleaza iFile pe iPhone sau iPad fara jailbreak

instaleaza-ifile-iphone-ipad-fara-jailbreak

Daca totusi vreti iFile in terminale si doriti sa puteti accesa mai multe fisiere decat va permite orice alta aplicatie disponibila in AppStore, atunci metoda de mai jos va va ajuta. Va trebui sa o indepliniti exact precum este descrisa si va recomand sa folositi un Apple ID alternativ, sau sa schimbari parola Apple ID-ului vostru dupa ce folositi metoda.

Aceasta procedura va folosi Apple ID-ul vostru pentru a semna aplicatia in vederea instalarii si folosirii in iPhone, metoda permitand instalarea a maxim 3 aplicatii.

instaleaza-ifile-iphone-ipad-fara-jailbreak-cydia-impactor

Pentru a instala iFile pe iPhone, iPad sau iPod Touch fara jailbreak trebuie sa :

  1. Descarcati in calculator aplicatia Cydia Impactor pentru calculatoarele voastre de aici : cydiaimpactor.com.
  2. Descarcati in calculator aplicatia iFile de aici.
  3. Dezarhivati aplicatia in calculatoare si deschideti-o.
  4. Acum conectati terminalul iPhone, iPad sau iPod Touch la calculator folosind un cablu USB. Este necesar ca iTunes sa fi fost instalata in prealabil pe calculator.
  5. Cydia Impactor ar trebui sa recunoasca acum terminalul vostru. Daca nu este recunoscut, selectati-l folosind primul slider din aplicatie.
  6. Acum mergeti in folderul in care ati descarcat aplicatia iFile.
  7. Trageti, drag & drop, aplicatia iFile.ipa peste fereastra Cydia Impactor.
  8. Introduceti intai Apple ID-ul vostru, adica adresa de email folosita pentru a face Apple ID-ul.
  9. Acum introduceti parola Apple ID-ului si asteptati ca instalarea sa aiba loc. Daca Cydia Impactor afiseaza diverse erori, reincepeti procedura pana functioneaza.
  10. In iPhone, iPad sau iPod Touch, mergeti in Settings > General > Device Management/Profile, Configurari > General > Profil.
  11. Selectati campul in care este mentionat Apple ID-ul vostru.
  12. Apasati butonul Trust, apoi puteti deschide aplicatia iFile.

instaleaza-ifile-iphone-ipad-fara-jailbreak-trust

Aceasta este intreaga procedura si o puteti folosi pentru a instala orice fel de aplicatie .ipa in iPhone, iPad sau iPod Touch, insa intr-o limita de maxim 3 aplicatii per Apple ID. Daca aveti intrebari, le astept in comentarii.

27 COMENTARII

  1. Salutare,
    Scuze pt offtopic, nu gasesc husa de piele pe negru Apple pt i7 , ma intereseaza varianta originala. Emag nu o mai are pe stoc si nu o gasesc nici in alta parte, aveti idee unde as putea sa gasesc pe stoc aceasta husa in Romania?

    Mersi anticipat!

  2. @EMP83
    Fiecare face ce vrea corect !?
    Si poate vreau sa-l incerc inainte de a da bani !!! Sau sti tu fiecare ce vrea !?

  3. Navigonul se poate da jos de pe diverse siteuri gen iphonecake (appcake). Dar recomand cum zicea un stimabil mai sus, cumpararea lui pentru a putea activa alte optiuni

  4. Scuze de offtopic dar de unde pot cumpara o husa Apple neagra de piele pt iphone 7??? A disparut din stocurile magazinelor, pls help me!!!

  5. Cred ca fiecare dintre noi are un Apple ID secundar, el voi încerca să-mi instalez cele trei aplicații cumparate și pe vremea când aveam JB, Barrel, BioProtect și Virtual Home 8. Dacă merge treaba voi fi foarte mulțumit. In caz ca mai încearcă cineva ceva, va rog sa lăsați un feedback. Merci

  6. Mulțumesc pentru răspuns. Sincer chiar vroiam sa intreb dacă este valabilă și pentru tweak-URI dar m-am gândit ca nu o sa ai vreme să-mi răspunzi. Merci încă o data !