Google Chrome update a fost lansat, iata noutatile

Google Chrome pentru iPhone si iPad a fost actualizata astazi, noua versiune aducand o serie de noutati importante pentru noi.

Aplicatia Google Chrome a fost dezvoltata si este intretinuta de catre compania Google pentru posesorii de terminale iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind lansata in App Store cu mai bine de doi ani de zile in urma, versiunea 55.0.2883.79 a sa fiind disponibila pentru descarcare din aceasta dimineata.

In actualizarea de astazi, cei de la Google au implementat in aplicatia Google Chrome un widget care permite efectuarea de cautari vocale, sau deschiderea rapida a unei pagini incognito. Totul se bazeaza pe sistemul de widget-uri care este afisat in Spotlight, asa ca va trebui sa activati aceasta noua functie direct din respectivul meniu.

Separat, acum aplicatia Google Chrome nu mai are un folder numit All Bookmers in meniul Bookmarks din iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

  • You can swipe down or right from the iOS Home screen to search. Searching for “voice” or “incognito” enables you to start Chrome in Voice Search mode or in a new Incognito Tab, respectively. Please note that the appearance of items in Spotlight Search will only work for devices that support Spotlight Actions.
  • By popular request, the folder named “All Bookmarks” has been removed from the Bookmarks view. You can access all of your other devices’ Bookmarks by clicking on the other folders.

Aplicatia Google Chrome pentru iOS este disponibila pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store.

google-chrome-update-noutati