Prima Pagina iOS 10 Instaleaza iOS 10.2 public beta 6 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.2 public beta 6 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.2 public beta 6 pe iPhone, iPod Touch si iPad folosind acest tutorial disponibil pentru toti utilizatorii de iDevice-uri.

iOS 10.2 public beta 6 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple impreuna cu iOS 10.2 beta 6 pentru toti cei participanti la programul de testare beta. Actualizarea oferita de catre compania Apple poate fi instalata atat de catre utilizatorii obisnuiti, cat si de catre dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS.

Compania Apple nu a listat schimbarile disponibile pentru iOS 10.2 public beta 6, insa putem presupune ca ele sunt minore. iOS 10.2 public beta 6 vine la doar cateva zile dupa ce iOS 10.2 beta 5 a fost lansat, asa ca Apple grabeste procesul de testare al acestor versiuni, semn ca se pregateste lansarea iOS 10.2 pentru utilizatorii globali.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2 public beta 6, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2 beta 6 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2 public beta 6 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2 public beta 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2 public beta 6 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2 public beta 6, puteti face oricand downgrade la iOS 10.1, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

instaleaza-ios-10-2-public-beta-6

 • DanRO

  Siri in limba romană ?

 • sultanu’ dragostei

  Daca am back up pe 10.2 beta si revin la 10.1.1 cum fac restore dupa vechiul back up? Stiu ca nu merge back up ios nou pe ios vechi. Inca o mârșăvie marca apple.

 • gaaga

  La anu’ si la multi ani !

 • Claudiuip7

  De ce este vina apple ca tu faci update la versiuni beta care nu sunt tocmai stabile

 • sultanu’ dragostei

  Nu e vorba de beta sefule. Daca ai 10.1.1 si faci back up iar dupa downgrade la 10.1 nu mai poti folosii back up ul. Te obliga sa faci update, versiunea trebuie sa fie cel putin egala sau mai mare sa te lase sa faci restore from back up.

 • Claudiuip7

  Si acum sincer vorbind la android daca faci acelasi lucru merge sa faci chestia asta ca eu personal nu stiu sigur dar stiu ca nu se poate face,nu sunt lesinat apple sunt utilizator si atat dar am vazut multi care se plang de beta si totusi fac udpate