iOS 10.2 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.2 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, noutatile sale avand legatura cu imbunatatirea performantelor si rezolvarea problemelor.

iOS 10.2 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple grabind serios perioada de testare a acestei versiuni a iOS 10. La sfarsitul saptamanii trecute Apple a lansat iOS 10.2 beta 5 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS si utilizatorii obisnuiti, iar acum avem versiunea beta 5 disponibila pentru dezvoltatori.

iOS 10.2 beta 6 poate fi instalat chiar acum de catre orice dezvoltator de aplicatii pentru iPhone, iPad sau iPod Touch folosind sistemul OTA UPDATE, Actualizare Software. Conditia este ca o versiune anterioara a iOS 10.2 sa fi fost instalata in terminalul sau, altfel actualizarea nu va fi posibila decat prin descarcarea unui certificat de dezvoltator.

Apple nu a lansat deocamdata o lista de schimbari pentru iOS 10.2 beta 6, insa probabil vorbim despre standardele imbunatatiri generale ale performantelor si rezolvari ale problemelor. Separat, compania Apple a inchis si foarte multe vulnerabilitati, iar astazi v-am spus ca daca vreti iOS 10 jailbreak este bine sa evitati aceasta actualizare.

iOS 10.2 beta 6 a fost lansat pentru iPhone si iPad

Separat de iOS 10.2 beta 6, compania Apple a lansat deasemenea noi versiuni beta ale macOS Sierra 10.12.2 si watchOS 3.1.1. iOS 10.2 public beta 6 a fost deasemenea lansat pentru utilizatori.

Iata care au fost cele mai noutatile iOS 10.2 descoperite in diversele versiuni beta lansate pana acum :

  1. Trei wallpaper-uri noi disponibile doar pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus;
  2. Un nou widget pentru aplicatia Videos, Videoclipuri;
  3. O noua optiune pentru a pastra setarile aplicatiei Camera la inchidere;
  4. Foarte multe noi caractere emoji;
  5. O noua optiune pentru butonul Home care permite apasarea indelunga pentru a recita texte;
  6. Doua noi efecte pentru aplicatia Mesaje numite Celebration si Love;
  7. Aplicatia Muzica permite afisarea numarului de stele acordate de catre utilizatori pentru melodii;
  8. Aplicatia TV a fost lansata in SUA cu integrare pentru abonamente TV, emisiuni si filme;
  9. Aplicatia Muzica are relocate butoanele pentru shuffle si repeat;

ios-10-2-beta-6