Prima Pagina jailbreak Vrei iOS 10 jailbreak? Evita iOS 10.2!

Vrei iOS 10 jailbreak? Evita iOS 10.2!

Daca vrei iOS 10 jailbreak, atunci trebuie sa eviti sa instalezi iOS 10.2, deoarece aceasta versiune contine multe rezolvari ale problemelor de securitate.

10

Daca vrei iOS 10 jailbreak anul acesta, sau cel tarziu anul viitor, atunci recomandarea unui cunoscut hacker este sa eviti instalarea iOS 10.2 si sa ramai pe iOS 10.1.1, sau o versiune anterioara. Vorbim despre hackerul italian Luca Todesco, el fiind invitat si de catre compania Apple pentru a participa la programul de dezvaluire al exploit-uri descoperite pentru iOS.

Intr-o serie de tweet-uri publicate astazi, hackerul a afirmat ca iOS 10.2 rezolva foarte multe probleme de securitate ale sistemului de operare. Mai mult decat atat, el probabil inchide si unele exploit-uri care pot fi folosite pentru o solutie de iOS 10 jailbreak, asa ca lansarea acesteia ar putea fi imposibila pentru aceasta versiune a iOS 10.

Luca Todesco are exploit-uri care ii permit sa faca o solutie de iOS 10 jailbreak, insa nu o va lansa, dar stie ce blocheaza Apple si cat de grea devine lansarea unui asemenea software. Avertismentul sau trebuie luat de bun si daca vreti neaparat iOS 10 jailbreak, atunci este bine sa evitati sa faceti actualizarea la iOS 10.2 dupa ce versiunea finala va fi lansata.

Evita iOS 10.2 daca vrei iOS 1o jailbreak

Nimeni nu stie deocamdata cand va avea loc lansarea iOS 10.2, dar nici ziua in care va fi lansata o solutie de iOS 10 jailbreak pentru lumea intreaga. Lansarea iOs 10.2 si blocarea unor vulnerabilitati nu inseamna in mod neaparat si ca prima solutie de iOS 10 jailbreak va fi lansata pentru lumea intreaga, asa ca nu trebuie sa puneti semn de egalitate intre aceste lucruri.

Pana acum stim ca exista cel putin o echipa de hackeri in China care dezvolta o solutie de iOS 10 jailbreak, insa din pacate nu stim si cand ar putea ea sa o lanseze. Pentru aceasta echipa, lansarea unei solutii de iOS 10 jailbreak inseamna incasarea catorva sute de mii de dolari de la companii care distribuie aplicatii piratate, asa ca interes exista.

Pe masura ce apar detalii noi cu privire la iOS 10 jailbreak, va voi anunta.