Apple implementeaza noutati in aplicatia Poze din iCloud

Compania Apple implementeaza o serie de noutati pentru utilizatorii iCloud, cei din Cupertino imbunatatind functionalitatea aplicatiei Poze folosite pentru a vizualiza continutul multimedia din iCloud. Mai exact, cei de la Apple le permit acum utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod Touch sa acceseze din interfata iCloud biblioteca foto iCloud creata deja.

Noua versiune a aplicatiei Poze pentru iCloud este disponibila in website-ul beta.icloud.com, interfata aplicatiei fiind modificata pentru a oferi aceasta functionalitate. Apple a implementat unele elemente din aplicatia Poze pentru Mac si permite navigarea printre pozele disponibile in biblioteca foto iCloud, dar si incarcarea de continut nou.

Pozele pot fi deasemenea descarcate in calculatoare de catre utilizatori, ele fiind deasemenea grupate in albume, daca acestea au fost create si in terminalele noastre. Totul este oferit printr-o bara speciala care poate fi afisata sau ascunsa cu ajutorul unui buton existent in partea superioara stanga a interfetei aplicatiei Poze a iCloud.

Separat de acestea, la accesarea unei poze din biblioteca, aplicatia Poze va afisa inclusiv o lista a restului pozelor disponibile inainte si dupa poza pe care am accesat-o. Toate aceste schimbari au menirea de a oferi o experienta web, teoretic, buna pentru aplicatia Poze, desi Apple mai are multe de schimbari pentru a-si aduce interfata web la zi.

poze-icloud

poze-icloud-1