Prima Pagina iPhone 7 Aplicatia Telefon se blocheaza pe iPhone 7 si nu numai

Aplicatia Telefon se blocheaza pe iPhone 7 si nu numai

Aplicatia telefon din iPhone 7, iPhone 6 si iPhone 6S se inchide singura in timpul folosirii, fara ca problema sa poata fi rezolvata.

iPhone 7, dar si alte modele ale iPhone, au o noua problema extrem de serioasa care afecteaza foarte multi utilizatori in momentul de fata, aplicatia Telefon blocandu-se, sau inchizandu-se subit. Vorbim despre o problema care este raportata de catre un numar extrem de mare de utilizatori pe forumurile de discutii ale companiei Apple, extrem de multa lume suferind de pe urma ei.

Conform persoanelor care raporteaza aceasta problema, aplicatia Telefon se blocheaza in timpul apelurilor telefonice, sau se inchide subit. Problema se manifesta pe iPhone 7, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S si orice modele care ruleaza iOS 10.1.1, inclusiv apelurile facute prin Bluetooth generand aceasta problema pentru utilizatorii obisnuiti.

Pana in momentul de fata utilizatorii carora li se inchide aplicatia Telefon din senin pe iPhone au incercat o varietate de “solutii” pentru a rezolva problema. Din pacate niciuna nu a functionat si nici instalarea iOS 10.2 nu pare sa fie solutia pentru aceasta problema extrem de complicata, pe care Apple nu pare capabila sa o rezolve pentru clientii sai.

Aplicatia Telefon se blocheaza pe iPhone 7 si nu numai

Este extraordinar de enervant ca aplicatia Telefon sa ti se blocheze in timp ce esti intr-un apel, sau vrei sa faci un apel si sa fii nevoit sa o inchizi complet pentru a o folosi. Problema nu este una complet noua, insa pana acum ea a aparut sporadic pentru utilizatori si nu a generat chiar atat de multa frustrare in randul acestora, Apple fiind constienta de ea.

“I am having this issue also. I have soft reset, factory data reset and completed an online chat with Apple. There is no fix and I am going to have to get a warranty exchange.  have the new iPhone7. The Phone APP often freezes and requires me to “hard-close” the app by double clicking the home button and swiping up. Is this a known issue? Does anyone know how to fix? My software is up to date iOS 10.1.1″

Angajatii companiei Apple nu au fost pana acum capabili sa ofere o solutie pentru rezolvarea problemelor aplicatiei Telefon care se inchide din senin. Daca nici iOS 10.2 nu rezolva aceasta problema, atunci este clar ca ea este mult mai complexa decat isi imagineaza cineva si Apple are dificultati mari in a readuce lucrurile la normal.

Daca intampianti aceasta problema si aplicatia Telefon se inchide subit in timpul folosirii pe iPhone 7, iPhone 6, iPhone 6S si alte modele, atunci, din pacate, singura solutie este sa asteptati ca Apple sa isi repare software-ul.

iphone-aplicatie-telefon-inchide

 • gyonny

  Eu am 10.2 și se Închide convorbirea telefonică după aproximativ 2. 3. min

 • Daniel Tomi

  am patit pe 10.1.1 imi bloca aplicatia telefon mai mereu …de intrerupt niciodata am 6s
  am pus beta 10.2 cred ca de la beta 3 am inceput si totul este ok acum…nici blocaj nici intreruperi…

 • puiu

  Nu am pățit așa ceva!
  iOS 10.2 iPhone 5s!

 • Srb Srb

  momentan sunt bine

 • bastanov

  Mare teapa pentru iphone!!!
  Bleax! Deja imi vine scarbă!!

 • puiu

  Off-topic , știe careva o app F buna gen battery doctor?

 • puiu

  Mulțumesc!

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  din ce in ce mai infect IOS se pare…bine a zis cine a zis ca ultima versiune buna de IOS a fost 6.x De la 7 incoace e dezastru.

 • NicKel

  am primit un apel acum 2 ore si cand am vrut sa raspund, a ramas pe ecran durata apelului 0:00, dar nu s-a conectat.. a trebuit sa inchid apelul si sa apelez eu persoana (iP 7+, iOS 10.1.1)

 • Daniel

  Nu am auzit la android așa ceva, cea mai folosită aplicație, una banala, sa se blocheze. Dar bineînțeles ca toți mestecam in gura “cel mai avansat sistem de operare din lume” la infinit. Personal nu am probleme de genul asta pe i6s 10.1.1, dar mă gândesc serios sa trec la samsung S8 dacă o sa aibă noutăți și nu or sa aibe probleme de Funcționalitate gen note 7.

 • andrei

  Mi se blocheaza aplicatia phone destul de des cand folosesc casca bluetooth; daca am apel in asteptare si vreau sa comut apelurile se blocheaza 100% (iphone 6s, ios 10.1.1)

 • andrei

  Iphone 4, ios 5.1.1 cu jailbreak am folosit vreo 2-3 ani….IMPECABIL!

 • Liviu Verestiuc

  Daniel, pai e firesc acest aspect. De câțiva ani încoace Android a depășit ios în stabilitate, dacă vrei informații suplimentare caută pe Google, e plin internetul de așa ceva. Sperăm că inginerii să-și dea seama de bag-urile respective ce fac ca aplicația Telefon să se închidă din senin.
  Din fericire fenomenul este inexistent la Android.

 • Liviu Verestiuc

  Android face îmbinarea apelurilor cu succes, însă acolo sunt alte metehne, mai ales apelurile Whatsapp ce sunt “executate” de apelurile gsm normale ce sosesc pe telefon.

 • Mircea Radulescu

  Păi normal frate să se blocheze pentru că e foarte avansat, dacă era mai simplu nu se bloca 🙂