Aplicatia Telefon se blocheaza pe iPhone 7 si nu numai

Aplicatia telefon din iPhone 7, iPhone 6 si iPhone 6S se inchide singura in timpul folosirii, fara ca problema sa poata fi rezolvata.

15

iPhone 7, dar si alte modele ale iPhone, au o noua problema extrem de serioasa care afecteaza foarte multi utilizatori in momentul de fata, aplicatia Telefon blocandu-se, sau inchizandu-se subit. Vorbim despre o problema care este raportata de catre un numar extrem de mare de utilizatori pe forumurile de discutii ale companiei Apple, extrem de multa lume suferind de pe urma ei.

Conform persoanelor care raporteaza aceasta problema, aplicatia Telefon se blocheaza in timpul apelurilor telefonice, sau se inchide subit. Problema se manifesta pe iPhone 7, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S si orice modele care ruleaza iOS 10.1.1, inclusiv apelurile facute prin Bluetooth generand aceasta problema pentru utilizatorii obisnuiti.

Pana in momentul de fata utilizatorii carora li se inchide aplicatia Telefon din senin pe iPhone au incercat o varietate de “solutii” pentru a rezolva problema. Din pacate niciuna nu a functionat si nici instalarea iOS 10.2 nu pare sa fie solutia pentru aceasta problema extrem de complicata, pe care Apple nu pare capabila sa o rezolve pentru clientii sai.

Aplicatia Telefon se blocheaza pe iPhone 7 si nu numai

Este extraordinar de enervant ca aplicatia Telefon sa ti se blocheze in timp ce esti intr-un apel, sau vrei sa faci un apel si sa fii nevoit sa o inchizi complet pentru a o folosi. Problema nu este una complet noua, insa pana acum ea a aparut sporadic pentru utilizatori si nu a generat chiar atat de multa frustrare in randul acestora, Apple fiind constienta de ea.

“I am having this issue also. I have soft reset, factory data reset and completed an online chat with Apple. There is no fix and I am going to have to get a warranty exchange.  have the new iPhone7. The Phone APP often freezes and requires me to “hard-close” the app by double clicking the home button and swiping up. Is this a known issue? Does anyone know how to fix? My software is up to date iOS 10.1.1″

Angajatii companiei Apple nu au fost pana acum capabili sa ofere o solutie pentru rezolvarea problemelor aplicatiei Telefon care se inchide din senin. Daca nici iOS 10.2 nu rezolva aceasta problema, atunci este clar ca ea este mult mai complexa decat isi imagineaza cineva si Apple are dificultati mari in a readuce lucrurile la normal.

Daca intampianti aceasta problema si aplicatia Telefon se inchide subit in timpul folosirii pe iPhone 7, iPhone 6, iPhone 6S si alte modele, atunci, din pacate, singura solutie este sa asteptati ca Apple sa isi repare software-ul.

iphone-aplicatie-telefon-inchide