iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1 in ceea ce priveste performantele, conform unui nou test aparut astazi.

iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1, iar asta dupa saptamani si saptamani de zile in care compania Apple ne-a bucurat cu performante mai bune. Desi ne-am tot bucurat ca iOS 10.2 are performante mai bune decat iOS 10.1.1, iata ca in iOS 10.2 beta 6 compania intoarce lucrurile pe dos, spre dezamagirea multora.

In clipurile video de mai jos veti vedea ca iOS 10.2 este la egal, sau mai incet, decat iOS 10.1.1 in multe dintre task-urile intreprinse de catre cel care face testul. Acest lucru ne arata ca Apple nu prea intentioneaza sa ne ofere o experienta chiar atat de grozava pentru utilizarea iPhone, iPad si iPod Touch dupa lansarea iOS 10.2.

Nimeni nu stie cand ar urma sa aiba loc lansarea iOS 10.2, insa compania Apple grabeste aparitia sa, iar din pacate performantele sale ar putea fi complet dezamagitoare. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca lucrurile sa aiba o asemenea finalizate, cei de la Apple facand cam acelasi lucru cu ultimele versiuni beta.

Ar fi grozav ca Apple sa ne ofere performante excelente pentru folosirea iDevice-urilr cu iOS 10.2, insa din acest punct va recomand sa va luati gandul de la asa ceva. Din cate se pare, iOS 10.2, nu va avea performante mai bune decat iOS 10.1.1, ba din contra, ar putea fi chiar un regres in ceea ce priveste performantele generale.