Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1 in ceea ce priveste performantele, conform unui nou test aparut astazi.

iOS 10.2 beta 6 este mai incet decat iOS 10.1.1, iar asta dupa saptamani si saptamani de zile in care compania Apple ne-a bucurat cu performante mai bune. Desi ne-am tot bucurat ca iOS 10.2 are performante mai bune decat iOS 10.1.1, iata ca in iOS 10.2 beta 6 compania intoarce lucrurile pe dos, spre dezamagirea multora.

In clipurile video de mai jos veti vedea ca iOS 10.2 este la egal, sau mai incet, decat iOS 10.1.1 in multe dintre task-urile intreprinse de catre cel care face testul. Acest lucru ne arata ca Apple nu prea intentioneaza sa ne ofere o experienta chiar atat de grozava pentru utilizarea iPhone, iPad si iPod Touch dupa lansarea iOS 10.2.

Nimeni nu stie cand ar urma sa aiba loc lansarea iOS 10.2, insa compania Apple grabeste aparitia sa, iar din pacate performantele sale ar putea fi complet dezamagitoare. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca lucrurile sa aiba o asemenea finalizate, cei de la Apple facand cam acelasi lucru cu ultimele versiuni beta.

Ar fi grozav ca Apple sa ne ofere performante excelente pentru folosirea iDevice-urilr cu iOS 10.2, insa din acest punct va recomand sa va luati gandul de la asa ceva. Din cate se pare, iOS 10.2, nu va avea performante mai bune decat iOS 10.1.1, ba din contra, ar putea fi chiar un regres in ceea ce priveste performantele generale.

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  nu ii mai intereseaza calitatea, au luat-o pe urmele Microsoft.

 • radu

  Din pacate as vrea sa vad o constanta mai mare in ceea ce scrii pentru a prezenta o parere demna de luat in considerare…ieri scriai:”iOS 10.2 beta 5 si iOS 10.2 public beta 5 ne arata ca in momentul lansarii versiunii finale a iOS 10.2, aceasta va fi mai rapida decat iOS 10.1.1. Diferenta va fi cel mai usor vizibila in cazul iDevice-urilor mai vechi, dar inclusiv pe cele noi veti observa o imbunatatire a performantelor, asa ca va veti putea bucura de tot inclusiv pe iPhone 7.

  Avand in vedere ca in toate versiunile beta ale iOS 10.2 compania Apple ne-a oferit performante mai bune decat in iOS 10.1.1, pare putin probabil ca lucrurile sa se schimbe in versiunea finala.”

  Iar astazi..”era de asteptat sa se intample asa”

 • AndreiMB

  Dacă nu îți place blogul poți să nu îl mai frecventezi… Nu e nevoie să spui atâtea lucruri rele și să imprastii ură… Fiecare poate să își spună opinia dar am putea să o facem într-un mod mai plăcut, mai ales că suntem și în perioada sărbătorilor 🙁

 • style95

  Chiar nu e mai încet deloc beta 6 doar pe 5s urmăriți bine și ce scrie la sfârșitul comparației cel ce face acest video , așa ca nu mai vorbiți prostii inclusiv zaone!!

 • Daniel

  Oricum in zilele de azi articole se scriu pe baza de can can, nu mai au proprietatea cuvintelor. Cred ca mai mult de 95% din articolele de pe acest site sunt contradictorii. Partea proasta e ca se contrazic singure, nu sunt contrazise de specialiști sau statistici. Nici ei nu știu ce scriu.

 • Daniel

  Pai nu a spus nimic cu rautate, doar a constatat un fapt clar și concret. Unde e jignirea?

 • edge

  Pe iPhone 6 se misca la fel de bine ca precedentul soft , chiar nu simt nici o diferenta .

 • AndreiMB

  @Daniel Au fost șterse comentariile jignitoare