Prima Pagina Samsung Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, ca iPhone 7

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, ca iPhone 7

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, exact precum iPhone 7, compania Samsung pregatind un smartphone cu functionalitate de exceptie.

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, iar desi nu vom vedea o camera duala in acest smartphone, iata ca va avea totusi ceva al iPhone 7. S-a speculat ca Samsung va implementa o camera duala in Galaxy S8, insa zvonuri recente au anulat aceasta speranta, coreenii avand alte planuri pentru terminal.

Mai exact, Galaxy S8 va avea difuzoare stereo pentru a oferi o experienta audio cel putin la fel de buna precum cea de care beneficiaza clientii iPhone 7. Compania Samsung nu va folosi difuzoare ale Harmann, cumparata recent, insa chiar si asa, va oferi o experienta extrem de interesanta pentru a asculta muzica, sau a reda filme pe terminale.

Compania Apple a implementat in iPhone 7 difuzoare stereo, unul ramanand in pozitia standard de la baza carcasei, cel de-al doilea fiind integrat langa cel pentru apeluri telefonice. Aceasta schimbare a fost extrem de apreciata de catre clientii iPhone 7, iar cei care vor cumpara Galaxy S8 vor beneficia de o schimbare similara incepand din 2017.

Galaxy S8 va avea difuzoare stereo, ca iPhone 7

Galaxy S8 va fi primul smartphone Samsung care va avea difuzoare stereo, iar asta este cu siguranta un motiv pentru a lua serios in calcul o achizitie. Conform celor mai recente zvonuri aparute, Samsung ar intentiona sa lanseze doua modele ale Galaxy S8, unul cu ecran de 6.2 inch, dar fara margini, plus altul cu ecran curbat de 5.7 inch.

SM-G950 si SM-G955 sunt numele de cod ale celor doua modele ale Galaxy S8 aflate in proces de dezvoltare in momentul de fata in cadrul companiei Samsung. Ambele au ecrane cu margini extrem de subtiri, insa si noi tipuri de procesoare care ar trebui sa le ofere performante de top dupa lansarea oficiala pe pietele globale.

Snapdragon 830 si Samsung Exynos 8895 urmeaza sa fie cele doua chip-uri folosite de catre Samsung pentru Galaxy S8, ele fiind produse folosind un proces de fabricatie de 10nm. Terminalele vor avea deasemenea cate 6 GB RAM si, teoretic, ar trebui sa fie prezentate oficial in cadrul Mobile World Congress 2017 din luna februarie.

galaxy-s8-difuzoare-stereo

 • Srb Srb

  Wow vorba unora..o sa fie un telefon exceptional si UNIC

 • Orion4tech

  Da exact ca iphone va avea.
  Pana la urma aifonul este primul telefon ever cu difuzoare stereo, o inovatie marca Apple.

 • Emilio Giovanni

  Zaone, corect este precum iPhone. No offence.

 • Srb Srb

  Ceeee

 • Michael

  Da, partinitoare exprimare.

 • Bogdan

  Ce coincidenta

 • Ionel Aviatorul

  Da Zaoane sau asemeni iPhone 😂😂😂

 • Doctortooth

  Daca i se va bloca si aplicatia telefon e clar ca s-au inspirat de la iphone 7. 😀

 • George89

  Am citit știrea asta mai înainte și chiar mă întrebam dacă difuzoarele stereo introduse în S8 sunt Harman , mai ales că un oficial Samsung a declarat că vor folosii tehnologie high end Harman în Galaxy S/Note de abia în 2018 (mă gândeam că poate sau răzgândit)
  Si Iphone nu e primul smartphone cu difuzoare stereo , asta nu înseamnă că Samsung copiază difuzoarele stereo de la Apple ….hai sa fim serioși
  Si procesorul Snapdragon folosit în S8 nu va fi 830 ci 835 (confirmat oficial)

 • George89

  Regele Apple e doar în capul tau, atât , sunt multe lucruri pe care tu nu le înțelegi
  Doar că Samsung sa hotărât să introducă în S8 difuzoare stereo asta nu înseamnă că copiază Apple , că dacă e așa înseamnă că și Apple copiază HTC si LG care au fost înaintea Apple cu difuzoare stereo
  Oricum e doar un zvon , atat, în presa se scriu multe , si nu toate sunt adevărate

 • Srb Srb

  ia verifica si zvonul cu portul JACK !! si mai lasa tampeniile tale. Daca vroiau sa introduca dual speakers si li se parea o idee buna, o faceau pana acuma

 • George89

  Singurele tâmpenii care sunt aici sunt ale tale , ia verifica tu zvonul cu portul jack si numai debita prostii
  Nu era vorba de niciun zvon care spunea că Samsung va elimina portul jack ci îl va înlocui cu o noua tehnologie proprietară jack
  Cat despre difuzoare stereo e foarte posibil să nu vedem în S8 ci in S9 difuzoare stereo Harman…..si Apple dacă vruia să bage difuzoare stereo în Iphone o făcea înaintea celorlalți …..lasă tâmpeniile

 • amfetamin

  Mergand pe logica ta atunci nici iPhone 7 nu are eliminat portul jack ci are o noua tehnologie proprietara,cea lightning adică.

 • Liviu Verestiuc

  Da, sigur că da, si marmota învelea ciocolata în staniol…
  Motorola a avut succes răsunător cu Moto G1,G2 si G3 în anii 2013,2014 si respectiv 2016.
  Apoi divizia Motorola de smarphone a fost cumpărata de Lenovo si “inteligenței” au scos un difuzor,facand astfel audiția mono la ultimul model Moto G4.Asta ca să nu mai vorbim de designul grosolan de parjoala al lui Moto G4.
  Si uite așa din un telefon de succes a devenit o parjoala mono. În realitate companiile se bazează și pe alte date statistice: procentul pasionaților înrăiți de WiFi este undeva pe la 5-7%, restul neștiind cu ce se mananca stereo,mono,surround,Dolby samd.
  Dacă telefonul Samsung va avea două difuzoare, atunci acesta va fi un telefon îndrăgit de audiofili.
  Adică la fel cum Apple a copiat reteta de succes de la Motorola, fără ca aceasta să fie acționată în judecată. 🙂