Ziua eMAG – reduceri bune la televizoare

Ziua eMAG vine cu reduceri de cateva mii de LEI la televizoarele din oferta magazinului, cele Samsung, Sony sau LG avand promotiile cele mai bune.

Ziua eMAG se sarbatoreste astazi cu reduceri de 10.000.000 LEI la sute de mii de produse disponibile in oferta magazinului online din Romania. Printre reducerile multiple pe care cei de la eMAG le ofera cu ocazia zilei lor de nastere din aceasta pagina se numara si televizoarele, ele putand fi cumparate la preturi foarte bune de catre orice persoana interesata.

In aceasta pagina sunt disponibile toate reducerile la televizoare pentru ziua eMAG, ele permitandu-ne sa cumparam aceste produse cu pret redus cu pana la 5500 LEI. Vorbim despre reducere extrem de buna la o gama extrem de variata de produse de calitate foarte buna, ele fiind greu de gasit la asemenea preturi in alte perioade ale anului, dupa cum deja stiti.

Ziua eMAG este abia la inceput, dar foarte multe persoane au profitat deja de ofertele pe care magazinul online le pune la dispozitia noastra, asa ca daca nu va grabiti sa cumparati ce va doriti, s-ar putea sa nu mai gasiti. Livrarile produselor se vor face in doar cateva zile lucratoare de la plasarea comenzii, sau chiar mai devreme, in functie de locatia voastra.

Ziua eMAG – televizoare de la numai 350 de LEI

De ziua eMAG, putem cumpara televizoare cu preturi care incep de la DOAR 350 de LEI, acest model fiind cel mai ieftin pe care eMAG il vinde in momentul de fata. Separat de reducerea aplicata pentru acest televizor, cei de la eMAG ofera inclusiv un card cadou in valoare de 35 de LEI, valoarea acestora reprezentand 10% din comanda voastra totala.

Separat de acest televizor disponibil la pret foarte mic de ziua eMAG, exista si multe altele in aceasta pagina care au preturi extrem de apropiate si sunt foarte ieftine. Pentru toate dintre ele se ofera cate un card cadou in valoare de 10% din comanda totala pe care o plasati, deci beneficiati practic de o dubla reducere pentru produsele pe care le cumparati de la eMAG.

Ziua eMAG – televizoare Samsung, LG, Phillips, Sony, Smart, 4K si cu Android

Ziua eMAG are reduceri foarte bune la televizoarele Samsung si LG in aceasta pagina, ele avand preturi cu 5100 LEI mai mici decat in mod normal. Separat de reducerea primita direct, puteti beneficia si de un card cadou al carui valoare poate ajunge si pana la 500 LEI, in functie de valoarea totala pe care o are televizorul pe care il cumparati de la eMAG.

Mergand in continuare cu reducerile de ziua eMAG, televizoarele celor de la Phillips si Sony au parte de reduceri de pana la 2000 LEI in aceasta pagina, valoarea cardurilor cadou ajungand pana la cateva sute de LEI. Exact precum in cazul de mai sus, valoarea cardului cadou oferit de catre eMAG variaza in functie de pretul televizorului cumparat, sau cel total al comenzii voastre.

Daca sunteti interesati de ziua eMAG sa cumparati doar televizoare inteligente si cu ecrane 4K, atunci in aceasta pagina le gasiti pe toate cu reducere de pana la 5100 LEI. Vorbim despre televizoare care fie au sistem de operare Android, sau sistemul de operare al producatorului, ele oferind o experienta de utilizare aproape perfecta.

Separat de toate acestea, nu uitati ca ziua eMAG ne aduce reduceri de valoare totala de 10.000.000 de LEI in aceasta pagina la extrem de multe produse din oferta magazinului.

ziua-emag-reduceri-televizoare