Prima Pagina iPhone iPhone este cea mai populara camera pentru facut poze

iPhone este cea mai populara camera pentru facut poze

Flicker, unul dintre website-urile cu cel mai mare numar de poze publicate de catre utilizatori din lumea intreaga, listeaza iPhone ca avand cea mai populara camera pentru facut poze. 8 dintre primele 10 camere cu care au fost facute pozele publicate prin Flickr sunt ale diverselor modele ale iPhone, iar asta spune extrem de multe despre realizarea Apple.

48% dintre toate pozele incarcate si publicate prin intermediul Flickr au fost facute folosind camere de smartphone-uri, procentul fiind cu mult mai mare fata de cel al DSLR-urilor. Dintre acestea, 46% au fost facute folosind terminale iPhone, deci aproape jumatate dintre toate pozele facute cu un smartphone si publicate pe Flickr au fost facute cu iPhone.

In ceea ce priveste primele pozitii, iPhone 6, iPhone 5S si iPhone 6S sunt primele 3 smartphone-uri cu care au fost facute majoritatea pozelor incarcate. iPhone 6 s-a vandut de departe in cele mai multe exemplare, insa este totusi surprinzator ca iPhone 5S inca intrece iPhone 6S in ceea ce priveste numarul de poze incarcate in reteaua Flickr.

Pe de alta parte, DSLR-urile au reprezentat doar 25% dintre pozele incarcate in Flickr, iar Canon este brand-ul cel mai popular, cu 24% din totalul pozelor DSLR. De cativa ani incoace, compania Apple este in topul brandurilor in ceea ce priveste pozele publicate prin Flickr, iar avand in vedere numarul extrem de mare de persoane care folosesc aceasta retea, este clar ca lumea iubeste camera iPhone.

“Smartphones accounted for 48% of the photos uploaded to Flickr, up from 39% last year. DSLR was 25%, down from 31% in 2015, and point and shoot was 21%, down from 25% in 2015. Mirrorless remained flat at 3% of photos uploaded in 2016. As for brands, Apple continued its dominance. 47% of all Flickr users used an Apple device to upload images to the platform. In fact, 8 of the top 10 devices were iPhones, with the 6, 5s, and 6s in the top three positions.”

iphone-camera-populara

 • Orion4tech

  Mai mult conteaza calitatea decat canitatea.
  Sunt membru in mai multe grupuri pe Flickr si utilizatorii de LG si Nokia de obicei postaza cele mai bune poze. In contrast utilizatorii de aifonuri posteaza mult si degeaba pentru ca trebuie sa pierd minute bune pana sa gasesc o imagina OK facuta de un iphone.

 • Srb Srb

  Este si normal sa fie cea mai populara camera tinand cont ca vine impreuna cu cel mai popular smartphone. Cei cu iphone cand posteaza, nu editeaza,restul cu lg nokia samsung pac pac, urat edit post

 • Marius Muntean ✓ᵛᵉʳᶦᶠᶦᵉᵈ

  de departe nu e cea mai buna. S7 il bate la fundul gol, la fel si P9 si acum Mate 9