TOP 10 cele mai bune jocuri pentru iPhone in 2016

Un top 10 al celor mai bune jocuri lansate in AppStore in 2016 a fost creat de catre compania Apple pentru a ne recomanda titlurile pe care merita sa le luam in considerare. Vorbim despre 10 dintre cele mai bune jocuri care sunt disponibile in momentul de fata pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, fie ca sunt disponibile gratuit, sau cu plata.

Vorbim despre 10 jocuri care si-au demonstrat calitatile prin numarul foarte mare de descarcari, review-urile foarte bune, dar si incasarile pe masura. Multe dintre acestea au fost deja promovate de catre compania Apple in AppStore in repetate randuri, asa ca unele dintre ele va sunt cel mai probabil cunoscute deja si poate ca deja le folositi in terminalele voastre.

In sectiunea celor de la Apple cu cele mai populare jocuri ale anului 2016 in AppStore regasim titluri precum Clash Royale, Reigns, sau Plants vs Zombies. Acestea au fost lansate anul acesta in magazin si stim deja ca au inregistrat sute de milioane de descarcar, dar si sute de milioane de dolari in incasari pentru dezvoltatorii lor.

FIFA Mobile sau The Trail sunt deasemenea listate de catre compania Apple, impreuna cu Riptide GP: Renegade, asa ca per total vorbim despre jocuri extrem de interesante. Chiar daca multe dintre ele sunt disponibile cu plata, stiti ca nu aruncati banii in vant si cumparati un titlu care cu siguranta va va aduce bucurie in momentul folosirii in terminale.

Noua sectiune de jocuri cu cele mai bune titluri ale anului 2016 poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

top-10-jocuri-iphone-ipad-appstore