Galaxy S7 Black Pearl va fi lansat maine de Samsung

Galaxy S7 Black Pearl este versiunea "jet black" a seriei de smartphone-uri Samsung, ele fiind "inspirate" din terminalele iPhone 7.

Galaxy S7 Black Pearl este versiunea “jet black” a acestei serii de smartphone-uri fabricate de catre compania Samsung ca raspuns la terminalele iPhone 7 jet black lansate in toamna. Exact precum in cazul terminalelor iPhone 7, cei de la Samsung vor oferi acest model doar in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare, deci nu toata lumea il va cumpara.

Ideea de a lansa un Galaxy S7 Black Pearl la doar doua luni dupa lansarea iPhone 7 jet black este privita de catre foarte multa lume ca o tentativa a Samsung de a copia Apple. Avand in vedere ca Galaxy S7 este disponibil de 9 luni pe piata, alta concluzie nici nu poate fi trasa, pentru ca altfel Samsung ar fi lansat acest dispozitiv in aceasta culoare de la bun inceput.

Samsung a oferit deja Galaxy S7 Edge si Note 7 intr-o culoare numita Black Onyx, aceasta fiind similara jet black-ului iPhone 7, insa acest Black Pearl ar trebui sa fie o copie fidela. Cei de la Samsung au spus ca noua culoare “radiaza calitate si lux”, deci o lansare cu manele si mici ar fi perfecta pentru a atrage si clientela potrivita pentru el.

Intr-o disperare de a creste vanzarile Galaxy S7 dupa esecul Note 7, cei de la Samsung sunt probabil dispusi sa faca aproape orice si sa copieze pe cam oricine pot. Cei de la Apple au avut extrem de mare succes cu aceste noi culori jet black pentru iPhone 7, asa ca este usor de inteles de ce Samsung vrea sa fure cat mai poate de la cei din Cupertino.

“Black Pearl was designed to be modern and striking. The sleek black finish blankets the entire device – edges and all – and adds depth to its glass design. The result is a stylish all-black aesthetic that captures the essence of the color in its purest form.”

galaxy-s7-edge-black-pearl

26 COMENTARII

  1. Cum poate sa fie o copie fidela a Jet Black , cand vorbim de vopsirea sticlei pe interior ?
    Vedem peste tot numai copiat la altii , dar cand vine vorba de copiat telefoane chinezesti , ne facem ca ploua .

  2. Adevarul e ca am văzut atât de multe jet black încât îmi ajung degetele de la o mâna. Unde o fi succesul nu știu. Cât despre culoare, poate aici nu se șterge ștanțarea de pe carcasa, sau poate sunt eu pretențios ?
    Vorba aia, și popa și hoț nu ai cum ( și o căruță de bani, și sa nu se șteargă)

  3. mda probabil nu e nici macar diferenta mare intre negrul acesta si cel care il avea deja…doar de dragul sa vina si eu cu o “noua” culoare asemanatoare cu jet black

  4. Ați înnebunit lumea cu copiatul asta…atât aud aici… copiat si explozii..mai lăsați drq samsung in place… luați-vă de alte firme cu android.

  5. Cat de cretini sa fie sa lanseze o culoare noua la un terminal deja vechi cand in curand urmeaza sa lanseze generatia urmatoare. Oricum la banii lor se merita investitia.

  6. Pai dacă ești pe iDevice ar fi trebuit sa se vorbească doar de produse Apple nu sa faci publicitate negativă la alte firme.

  7. Nu au copiat nimic. Nu au facut decat sa importe culoarea Black Onix ce se regasea pe Note 7 care stim bine ca sa lansat inaintea lui iphone7.

  8. Nu știu de ce au lansat aceasta varianta acum când se apropie lansarea lui S8, dar nu este ceva ce Samsung nu a mai făcut… de exemplu au lansat acum varianta S7 Blue Coral
    Din câte am citit de pe alte site uri această variantă o sa fie disponibila doar în Coreea de Sud
    Cât despre copiat ia ghiciți de unde a copiat Apple denumirea Jet Black

  9. nu prea….samsung a stiut despre zvonurile cum ca iphone 7 vine cu culoarea neagra glossy…si acum au copiat si strategia de a o implementa doar in varianta de 128

  10. O mișcare neobișnuită din partea lui Samsung să scoată același hardware cu puțin timp înaintea următoarei generații de smartphone.

  11. nu imi este rusine…probabil celor de la Samsung vroiai sa le zici sa le fie rusine, si sunt de acord cu tine…RUSINE SA LE FIE

  12. Din lipsă de inspirație, ori cel mai probabil din dorința de a oferi un produs cel puțin la fel de bun, atrăgător, dorit, etc ca iPhone.