Prima Pagina Samsung Galaxy S7 Black Pearl va fi lansat maine de Samsung

Galaxy S7 Black Pearl va fi lansat maine de Samsung

Galaxy S7 Black Pearl este versiunea "jet black" a seriei de smartphone-uri Samsung, ele fiind "inspirate" din terminalele iPhone 7.

26

Galaxy S7 Black Pearl este versiunea “jet black” a acestei serii de smartphone-uri fabricate de catre compania Samsung ca raspuns la terminalele iPhone 7 jet black lansate in toamna. Exact precum in cazul terminalelor iPhone 7, cei de la Samsung vor oferi acest model doar in versiuni cu 128 GB spatiu de stocare, deci nu toata lumea il va cumpara.

Ideea de a lansa un Galaxy S7 Black Pearl la doar doua luni dupa lansarea iPhone 7 jet black este privita de catre foarte multa lume ca o tentativa a Samsung de a copia Apple. Avand in vedere ca Galaxy S7 este disponibil de 9 luni pe piata, alta concluzie nici nu poate fi trasa, pentru ca altfel Samsung ar fi lansat acest dispozitiv in aceasta culoare de la bun inceput.

Samsung a oferit deja Galaxy S7 Edge si Note 7 intr-o culoare numita Black Onyx, aceasta fiind similara jet black-ului iPhone 7, insa acest Black Pearl ar trebui sa fie o copie fidela. Cei de la Samsung au spus ca noua culoare “radiaza calitate si lux”, deci o lansare cu manele si mici ar fi perfecta pentru a atrage si clientela potrivita pentru el.

Intr-o disperare de a creste vanzarile Galaxy S7 dupa esecul Note 7, cei de la Samsung sunt probabil dispusi sa faca aproape orice si sa copieze pe cam oricine pot. Cei de la Apple au avut extrem de mare succes cu aceste noi culori jet black pentru iPhone 7, asa ca este usor de inteles de ce Samsung vrea sa fure cat mai poate de la cei din Cupertino.

“Black Pearl was designed to be modern and striking. The sleek black finish blankets the entire device – edges and all – and adds depth to its glass design. The result is a stylish all-black aesthetic that captures the essence of the color in its purest form.”

galaxy-s7-edge-black-pearl