Super Mario este acum disponibil in Apple Store

Super Mario este acum disponibile in Apple Store, compania Apple permitandu-le clientilor care ii viziteaza magazinele sa incerce jocul inainte ca el sa fie lansat in AppStore, saptamana viitoare. Toate Apple Store-urile din lume au deja Super Mario instalat in terminalele iPhone expuse pentru probare, jocul fiind asteptat de peste 20 de milioane de oameni.

Compania Apple a anuntat oficial ca ofera Super Mario in magazinele sale pentru testare de catre cei interesati, astfel ca ei vor sti la ce sa se astepte dupa ce vor descarca titlul. Probabil versiunea completa a Super Mario va fi oferita de catre Apple pentru incercare in magazinele sale, jocul fiind distribuit de catre Nintendo intr-o versiune limitata.

Nintendo a anuntat ca Super Mario va fi lansat intr-un format care permite accesarea unui numar limitat dintre niveluri in mod gratuit, pentru accesul la restul fiind necesar un in-app purchase. Valoarea acestuia va fi de aproximativ 10 euro, insa el va oferi acces complet la toate nivelurile pe care jocul le pune la dispozitia utilizatorilor.

In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ne va oferi Super Mario Run in momentul in care va fi disponibil in AppStore, pe data de 15 decembrie. Decizia de a oferi titlul in Apple Store in avans este de a convinge lumea ca acei 10 euro care trebuie platiti pentru acces la nivelurile complet, merita platiti.

6 COMENTARII