Galaxy Note 7 va fi complet inutilizabil in SUA

Galaxy Note 7 va avea incarcarea si functia de telefonie mobila dezactivate de catre Samsung printr-o actualizare ce va fi lansata in SUA luna aceasta.

Ca o ultima masura de a convinge actualii posesori ai Galaxy Note 7 sa renunte la terminalele pe care le mai detin, Samsung pregateste o noua actualizare pentru terminale. Aceasta va fi lansata pe 19 decembrie in SUA si va bloca in totalitate incarcarea terminalelor, dar si conectarea la retelele de telefonie mobila din tara.

Actualizarea va fi distribuita in 30 de zile de catre operatori si va face toate terminalele Galaxy Note 7 complet inutile, daca actualizarea va fi instalata de catre detinatori. Samsung a limitat deja incarcarea Galaxy Note 7 la 60% pentru americani, iar din 19 decembrie va dezactiva in totalitate incarcarea pentru ele, dar si functia de telefonie mobila.

Cu aceasta miscare, cei de la Samsung spera sa convinga intr-un final si ultimii posesori ai acestor terminale sa renunte la ele in schimbul altor produse din oferta sa. Samsung spune ca 93% dintre terminalele Galaxy Note 7 vandute in SUA au fost returnate, dar 133.000 de terminale inca se mai afla in mainile unor utilizatori.

Separat de aceasta actualizare, Samsung va intensifica si eforturile de comunicare cu persoanele care nu si-au returnat terminalele, pentru a le convinge sa o faca. Samsung a incercat in repetate randuri sa-i convinga pe americani sa-si returneze dispozitivele, dar cei care inca nu au facut-o ar putea refuza sa instaleze acest update si sa le foloseasca in continuare.

“Together with our carrier partners, we will be notifying consumers through multiple touchpoints to encourage any remaining Galaxy Note7 owners to participate in the program and to take advantage of the financial incentives available. This update will prevent US Galaxy Note 7 devices from charging and will eliminate their ability to work as mobile devices.”

galaxy-note-7-incarcare-dezactivata

5 COMENTARII

  1. Eu l-as returna doar pt faptul ca ai tot timpul maxim 60% din baterie. Și eu cred ca cei care le dețin vor sa facă învârteli cu el peste câțiva ani.