iOS 9.3.3 jailbreak poate fi refacut si de pe web

Zilele trecute hackerul care ne tot demonstreaza ca poate face jailbreak pentru iOS 10 si iPhone 7, dar refuza sa lanseze o solutie de jailbreak, a creat totusi ceva relativ util. Mai exact, vorbim despre o pagina web in care utilizatorii care inca mai au iOS 9.2 – 9.3.3 jailbreak isi pot reface jailbreak-ul fara a mai folosi programul Pangu pentru calculatoare.

Website-ul sau se foloseste de un exploit pentru Safari si permite reactivarea jailbreak fara a mai conecta iPhone, iPad si iPod Touch la un calculator pentru a face acest lucru. Acest website nu face jailbreak pentru terminalele care nu il au si nici nu suporta alte versiuni ale iOS  in afara iOS 9.2 si iOS 9.3.3, asa ca nu extrapolati ceva din asta pentru a va gandi ca puteti rezolva alte probleme.

Acest utilitar web este gandit pentru cei care au deja iOS 9.2 – iOS 9.3.3 jailbreak si doresc sa il refaca, dar nimic mai mult. Website-ul nu va instala nici aplicatia Cydia daca nu o aveti deja instalata, asa ca nu va imaginati ca va veti putea folosi de el pentru altceva decat ceea ce v-am explicat pana acum pentru ca va veti face iluzii.

Bun, pentru a va folosi de acest website, trebuie doar sa accesati aceasta pagina si sa apasati butonul Go, procesul fiind initiat imediat. Dupa terminarea sa, veti vedea o alerta si va trebui sa apasati butonul Close, apoi sa va bucurati din nou de al vostru jailbreak, acum facut mai simplu, fara a folosi vreo aplicatie pentru calculator.

Hackerul care ofera acest utilitar spune ca si o solutie de untethered jailbreak iOS 9.3.3 este posibila, doar ca ii este frica sa nu strice unele terminale, asa ca ramane de vazut daca ea va fi vreodata lansata.

ios-9-3-3-jailbreak-refacut-safari

5 COMENTARII