Asa canti la pian pe MacBook Pro cu Touch Bar

Daca aveti un MacBook Pro cu Touch Bar si inca nu ati gasit utilitatea acestei componente, ei bine poate clipul video de mai jos va va convinge in legatura cu versatilitatea sa. Puteti vedea ca pentru MacBook Pro cu Touch Bar a fost creata o aplicatie care permite afisarea unei claviaturi, in miniatura, pe acest ecran OLED integrat in tastatura noului laptop.

Desi nu vorbim despre o experienta completa oferita de catre aceasta aplicatie pentru Touch Bar, ea ne ofera totusi posibilitatea de face ceva de altfel imposibil de realizat pe MacBook Pro in acest mod. Aplicatia permite alegerea unor claviaturi diferite, chiar si de cele ale unui pian, astfel ca puteti canta la un xilofon, sau chiar la o vioara.

Aplicatia pentru MacBook Pro se numeste Touch Bar Piano si poate fi descarcata din aceasta pagina, ea fiind nesemnata, asa ca va trebui sa permiteti folosirea sa prin intermediul optiunilor de setari ale macOS.

Articolul precedentCreeaza poze animate unice pe iPhone si iPad
Articolul următorCele mai bune jocuri pentru aplicatia Mesaje a iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.