Creeaza poze animate unice pe iPhone si iPad

Make unique photo Gifs este o sectiune de aplicatii creata de catre compania Apple pentru cei carora le place sa creeze poze unice folosindu-si propriile terminale. Vorbim despre o sectiune care este in totalitate dedicata fotografiei, insa nu doar cu poze care urmeaza sa fie facute, ci si cu poze care sunt deja disponibile in terminalele noastre.

Dupa cum ii spune si numele, sectiunea Make unique photo Gifs contine o serie de aplicatii care au fost special gandite pentru a ne permite sa cream imagini animate unice. Vorbim aici despre aplicatii care combina imaginile din libraria noastra foto pentru a crea imagini animate pe care le putem partaja mai apoi pe retelele de socializare.

O imagine animata spune mai mult decat 1000 de cuvinte, deoarece prezinta cateva cadre din ceea ce dorim sa inregistram, iar angajatii celor de la Apple au ales doar cele mai bune aplicatii pentru asta. Vorbim despre o selectie foarte riguroasa de aplicatii disponibila in sectiunea Make unique photo Gifs, majoritatea aplicatiilor fiind deja promovate.

Avand in vedere ca vorbim despre aplicatii alese special de catre angajatii Apple pentru sectiunea Make unique photo Gifs, stiti ca orice veti descarca de acolo, merita incercat. Sectiunea Make unique photo Gifs poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

aplicatii-gif-unice