Cele mai bune jocuri pentru aplicatia Mesaje a iPhone

iMessage Games We Love este o sectiune de aplicatii in care angajatii companiei Apple ne recomanda cele mai bune jocuri pentru aplicatia Mesaje, Messages, a iPhone, iPad si iPod Touch. Probabil stiti deja ca aceasta aplicatie permite instalare de aplicatii special create pentru ea, Apple avand un AppStore dedicat, cu mii de titluri disponibile.

iMessage Games We Love aduna cele mai bune jocuri pe care le putem incerca in aplicatia Mesaje, Messages, insa nu va imaginati ca vorbim despre titluri foarte complexe. Jocurile pentru aceasta aplicatie sunt suficient de simple pentru a fi jucate de catre oricine, deci nu vorbim despre ceva complex precum un joc din seria Grand Theft Auto.

Totusi, in sectiunea iMessage Games We Love veti gasi foarte multe jocuri de fotbal, baschet, cu puzzle-uri, cu sah si cu multe alte actiuni interesante. Toate aceste jocuri pot fi instalate direct in terminalele noastre si ne vor ocupa cateva ore bune din viata, chiar si jucandu-ne in modulele multiplayer cu persoanele cu care vorbim zi de zi.

Toate jocurile iMessage Games We Love recomandate de catre angajatii Apple au fost testate de catre acestia in prealabil, asa ca puteti fi siguri ca orice descarcati, nu va pierdeti timpul degeaba. Sectiunea iMessage Games We Love este disponibila pentru accesare in AppStore urmand acest link.

jocuri-imessage