Prima Pagina iPad Pro iPad Pro 2017 – asa vor arata noile tablete Apple

iPad Pro 2017 – asa vor arata noile tablete Apple

Noi modele ale iPad Pro vor fi lansate de catre compania Apple in primavara anului 2017 pentru pietele globale, ele urmand a veni cu o serie de schimbari interesante. Mai exact, Apple vrea sa reduca marginile carcasei la ambele modele cu ecrane de 9.7 inch si respectiv 12.9 inch, insa un al treilea model cu ecran de 10.9 inch urmeaza sa fie deasemenea lansat.

Modelul cu ecran de 9.7 inch al iPad Pro va avea dimensiunile mai mici decat versiunea actuala, in timp ce iPad Pro 10.9 inch va avea dimensiunile actualului model cu ecran de 9.7 inch. In aceeasi idee, modelul iPad Pro cu ecran de 12.9 inch urmeaza sa fie deasemenea mai mic pentru a fi mai atractiv pentru clientii din mediul educational.

Cred ca schimbarile de design pregatite de catre compania Apple vor fi extrem de binevenite si ar putea schimba radical parerile multora cu privire la folosirea unei tablete iPad Pro. Voi ce parere aveti ?

ipad-pro-10-9-inch-concept

 • Srb Srb

  super, dupa tonul dat prin ipad pro in legatura cu storage capacity, acum vor da tonul si cu designul fara prea mult “bezel” dupa care si iphone 8 il va urma

 • amfetamin

  Frumos,elegant,cât de cât!

 • V.P

  Nu pot sa spun ca nu arata super , acum sa vedem cine e dispus sa dea banii pe asa ceva cand sunt asteptate in vara – toamna noile iPhone-uri ce vor avea ecran apropiat de 6 inch .
  Pentru mine capitolul iPad s-a incheiat ( al meu mini retina zace sub pat de un an de zile )

 • Srb Srb

  doamne fereste…nu vreau de 6″ !! sa pastreze 5.5″ si sa fie mai compact !

 • V.P

  5,7 obligatoriu pentru versiunea Plus , am testat Note 7 pana sa fie retras iar dimensiunea si calitatea ecranului te dau pe spate . Daca mie imi place inseamna ca Apple asta urmeaza sa ofere , asa a fost intotdeauna .

 • Srb Srb

  haha buna asta…sper totusi sa nu..totusi vreau Plus sa fie fizic compact sa pot sa il folosesc si eu

 • Mihai

  Vis-a-vis de telefoane, aici marginea prea subtire inseamna probleme de soft, pentru a anula atingerea acelei suprafete fara sa induca o comanda. Nu merge!