Apple recomanda jocurile inspirate din benzi desenate

Comic-Inspired Games este o noua sectiune de jocuri a AppStore, prin ea compania Apple recomandandu-ne doar cele mai bune jocuri inspirate din cartile cu benzi desenate. Vorbim aici desigur despre carti celebre precum cele ale Marvel, de exemplu, jocurile recomandate fiind extrem de populare in AppStore, sau ca filme pe marile ecrane.

Pentru ca vorbim in principal de lumea Marvel, in sectiunea Comic-Inspired Games compania Apple ne recomanda jocuri extrem de cunoscute precum cele cu Batman, Spider-Man sau Avengers. Desigur ca acestea nu sunt singurele, insa Marvel domina fara drept de apel sectiunea, asa cum face si in lumea reala cu povestile supereroilor sai.

Separat de jocurile Marvel, in sectiune vom gasi si jocuri precum Brave Souls, Framed, The Wolf Among Us, sau The Walking Dead, selecta fiind foarte riguroasa. 17 jocuri sunt recomandate de catre compania Apple in aceasta sectiune, angajatii sai facand o selectie extrem de riguroasa printre titlurile din AppStore pentru a ne recomanda doar ceea ce ne merita atentia.

Avand in vedere ca vorbim despre jocuri recomandate de catre compania Apple, indiferent de ceea ce veti alege sa descarcati, stiti sigur ca alegerea va fi una buna. Sectiunea Comic-Inspired Games poate fi accesata in AppStore urmand acest link.

comic-inspired-games-aplicatii