Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T

iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T

iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T intr-un test de performanta realizat saptamana trecuta, insa diferenta este minima.

iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T intr-un test de performante care a aparut la sfarsitul saptamanii trecute pe internet si pe care il puteti vedea in clipul video de mai jos. Vorbim despre o diferenta mica intre terminale, care nu este chiar atat de sesizabila in utilizarea de zi cu zi, insa ea exista in teste si o mentionam ca atare.

Vorbim despre un test standard de verificare a vitezei de deschidere a aplicatiilor pe iPhone 7 Plus si OnePlus 3T, iar smartphone-ul Apple descarcurca mai bine in ambele segmente. Primul segment are in vedere deschiderea aplicatiilor cand sunt inchise complet, iar al doilea are in vedere redeschiderea aplicatiilor din fundal.

iPhone 7 Plus termina prima parte a testului in 1 minut si 15 secunde, OnePlus 3T avand nevoie de 1 minut si 33 de secunde, diferenta fiind neglijabila. Pentru a face testul total, iPhone 7 Plus a avut nevoie de 1 minut si 47 de secunde, in timp ce OnePlus 3T a avut nevoie de 1 minut si 59 de secunde, deci diferenta initiala a fost redusa.

Daca ati urmarit testele de acest gen publicate pe iDevice.ro, atunci probabil ati observat ca OnePlus 3T este cel mai rapid smartphone Android testat si are cea mai mica diferenta fata de iPhone 7 Plus. Acest lucru este dat de cei 6 GB RAM, dublu fata de iPhone 7 Plus, care tin aplicatiile deschise in fundal si le deschid mai repede decat in cazul altor terminale Android, dar nu si al iPhone.

 • Srb Srb

  Apple -The best or nothing

 • Crocodil înfometat

  Iphone e un pic mai rapid și camera filmează un pic mai bine… Dar oneplus are un ecran mai bun. Plusuri și minusuri…Dar totuși oneplus are un preț de 440€ varianta de 64gb

 • amfetamin

  Observ ca la toate articolele in care faci reclama la eMAG comentariile sunt închise. Sunt uimit Zaone de rapiditatea cu care ai șters comment-ul meu de pe Facebook la postarea ta despre iPhone 6S plus cu 1550 lei reducere(resigilat),singura cale in care îmi mai pot spune punctul meu de vedere,asta pana acum când mi-ai șters comentariul. La eMAG un 6S plus resigilat e la prețul de 3850 lei redus de la 5400 lei,de aici reducerea de 1550 lei.
  Uitandu-ma pe appstore Germania observ ca un 6S plus de 128 gb(nou țiplă,nu resigilat) e 3910 lei(869€).
  Cu toate astea nu văd sa scrii un articol cum ca in appstore Germania e reducere de 1490 lei(330€) la 6S plus!
  http://www.apple.com/de/shop/buy-iphone/iphone6s/5,5%22-display-128gb-silber#01,10
  Parca trăim intr-o democrație pt care au murit niște oameni,și nu in care nu ai dreptul la opinie și ți se bagă pumnul in gura.
  Dacă asta e situația ma văd nevoit ca după ani de zile de idevice sa părăsesc aceasta comunitate,definitiv.

 • catalin

  N-au nicio relevantă testele astea.

 • sorin

  Putem vedea un test fara jocuri , cronometrat profesional si cu deschiderea aplicatiei pe bune ? Din experienta mea , aplicatiile din iPhone nu sunt functionale pt inca 1-2-3 secunde dupa ce arata ca deschise . Se deschide doar o imagine sau un screenshot.
  Un test cu aplicatii native separat si unul cu aplicatii 3rd party at fi relevante de asemenea .

 • Liviu

  sunt doua sisteme se operare complet diferite .irelevant un astfel de test.cumparate,butonate ,dupa care vorbit

 • Mr. Tambourine Man

  Pretul e intr-adevar un mare plus. Cumperi 2 OnePlus la banii dati pe un 7+.
  Daca n-ar rula mizeria aia de Android, ar fi best ever

 • Chiar si cu Android, diferenta de pret nu justifica diferenta in performante.

 • amfetamin

  De ce mi-ai șters comment-ul de aici?

 • Pentru ca este complet offtopic, daca vrei sa purtam o discutie, putem discuta prin email.

 • amfetamin

  Pai este off-topic pt ca on-topic nu se poate din cauza “comments are closed”.
  Și pe Facebook este off-topic de mi-ai șters comment-ul și de acolo?

 • Liviu

  ca si android daca sunteti fan iphone recomand xiaomi , fff smecher xiaomi ,binenteles gama
  de top a lor