iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T

iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T intr-un test de performanta realizat saptamana trecuta, insa diferenta este minima.

12

iPhone 7 Plus este mai rapid decat OnePlus 3T intr-un test de performante care a aparut la sfarsitul saptamanii trecute pe internet si pe care il puteti vedea in clipul video de mai jos. Vorbim despre o diferenta mica intre terminale, care nu este chiar atat de sesizabila in utilizarea de zi cu zi, insa ea exista in teste si o mentionam ca atare.

Vorbim despre un test standard de verificare a vitezei de deschidere a aplicatiilor pe iPhone 7 Plus si OnePlus 3T, iar smartphone-ul Apple descarcurca mai bine in ambele segmente. Primul segment are in vedere deschiderea aplicatiilor cand sunt inchise complet, iar al doilea are in vedere redeschiderea aplicatiilor din fundal.

iPhone 7 Plus termina prima parte a testului in 1 minut si 15 secunde, OnePlus 3T avand nevoie de 1 minut si 33 de secunde, diferenta fiind neglijabila. Pentru a face testul total, iPhone 7 Plus a avut nevoie de 1 minut si 47 de secunde, in timp ce OnePlus 3T a avut nevoie de 1 minut si 59 de secunde, deci diferenta initiala a fost redusa.

Daca ati urmarit testele de acest gen publicate pe iDevice.ro, atunci probabil ati observat ca OnePlus 3T este cel mai rapid smartphone Android testat si are cea mai mica diferenta fata de iPhone 7 Plus. Acest lucru este dat de cei 6 GB RAM, dublu fata de iPhone 7 Plus, care tin aplicatiile deschise in fundal si le deschid mai repede decat in cazul altor terminale Android, dar nu si al iPhone.