iOS 10.2 – cele mai importante emoji noi

iOS 10.2 a fost lansat intr-un final noaptea trecuta de catre compania Apple, iar cei din Cupertino promoveaza noile caractere emoji implementate pentru utilizatori. Mai jos aveti o imagine animata in care Apple prezinta cateva zeci dintre noile caractere emoji ale iOS 10.2, acestea fiind disponibile chiar in momentul de fata pentru cei care au facut actualizarea.

Peste 100 de caractere emoji noi sunt disponibile in iOS 10.2 in momentul de fata, iar cei de la Apple sunt foarte mandri de realizarea lor, asa ca promoveaza totul intr-o pagina dedicata. Acolo Apple vorbeste despre cele mai importante schimbari in ceea ce priveste aceste caractere emoji, asa ca puteti vedea ce fel de emoticoane puteti folosi.

Printre cele mai comice caractere emoji noi ale iOS 10.2 se numara si un emoticon care are un nas foarte lung, el fiind ironizat de catre foarte multi americani noaptea trecuta. Acestea sunt doar o parte dintre caracterele emoji pe care compania Apple le va implementa in iOS 10 pana in toamna anului viitor, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai primi.

ios-10-2-emoji-apple