Prima Pagina Apple iOS 10.2 – cele mai importante emoji noi

iOS 10.2 – cele mai importante emoji noi

iOS 10.2 a fost lansat intr-un final noaptea trecuta de catre compania Apple, iar cei din Cupertino promoveaza noile caractere emoji implementate pentru utilizatori. Mai jos aveti o imagine animata in care Apple prezinta cateva zeci dintre noile caractere emoji ale iOS 10.2, acestea fiind disponibile chiar in momentul de fata pentru cei care au facut actualizarea.

Peste 100 de caractere emoji noi sunt disponibile in iOS 10.2 in momentul de fata, iar cei de la Apple sunt foarte mandri de realizarea lor, asa ca promoveaza totul intr-o pagina dedicata. Acolo Apple vorbeste despre cele mai importante schimbari in ceea ce priveste aceste caractere emoji, asa ca puteti vedea ce fel de emoticoane puteti folosi.

Printre cele mai comice caractere emoji noi ale iOS 10.2 se numara si un emoticon care are un nas foarte lung, el fiind ironizat de catre foarte multi americani noaptea trecuta. Acestea sunt doar o parte dintre caracterele emoji pe care compania Apple le va implementa in iOS 10 pana in toamna anului viitor, asa ca va fi interesant de vazut ce vom mai primi.

ios-10-2-emoji-apple

 

 • Srb Srb

  Abia asteptam sa le folosesc…samsung,your time ! off pardon google, ca samsung nu produce OS

 • rbt

  Iti dai seama ce Inovație au adus și ce nerăbdător poți fi ca sa folosești niște amărâte de caractere,câteodată sincer nu îți înțeleg sarcasmul.sincer ar trebui da se aceste pe probleme mai importante și rezolvarea lor nu de adăugarea de noi funcții in baza aceluiaș os buclucaș

 • rbt

  Sa se axeze * sorry dar trebuie sa fi foarte atent cu tastatura asta de la iOS :))

 • Srb Srb

  nicio problema, stim ca tastezi de pe o rabla de android

 • Daniel Razvan

  Hai ca e penal ca in 2016 sa te lauzi cu niste emoticoane obosite. Lumea tare proasta este !!! Si asta se vede pas cu pas si mai mult !!!

 • rbt

  Srb tu crezi ca toată lumea are rable și toți folosesc samsung și numai tu ai iPhone,tind sa te informez ca gândești foarte prost și pt informația ta nu am samsung și nu am avut niciodată dar dacă tu așa vezi lucruri e problema ta.
  Aaa și sa înțeleg ca tu ai tastat după un iPhone și ești tare mândru sa fim serioși