iOS 10.2 nu este mai rapid decat iOS 10.1.1

iOS 10.2 nu este mai rapid decat iOS 10.1.1 intr-o serie de teste de performante pe care le puteti vedea in acest articol.

Din pacate, ceea ce am vazut in ultimele versiuni beta ale iOS 10.2 s-a transformat in realitate in versiunea finala, iar performantele sale nu sunt impresionante. Dupa cum veti vedea in clipurile video de mai jos, diferenta in performante dintre iOS 10.2 si iOS 10.1.1 este inexistenta, asa cum v-am spus ca s-ar putea intampla in final.

Daca in versiunile beta ale iOS 10.2 compania Apple a oferit performante surprinzator de bune, chiar mult mai bune decat cele din iOS 10.1.1, in versiunea finala lucrurile nu stau asa. Din pacate nu exista vreo diferenta in bine in performantele oferite de catre iOS 10.2 si iOS 10.1.1, asa ca nu va asteptati la asa ceva in momentul de fata.

Era de asteptat ca Apple sa nu creasca performantele versiunii finale a iOS 10.2 in comparatie cu iOS 10.1.1 deoarece acelasi lucru se intampla cu fiecare lansare a iOS. Mai exact, Apple nu creste substantial performantele versiunii noi fata de cea anterioara, iar acest lucru este vizibil inclusiv in testele sintetice de performante.

Concluzionand, iOS 10.2 va functiona la fel de rapid precum iOS 10.1.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch, deci teoretic si autonomia bateriei ar trebui sa fie la fel. Despre autonomie voi vorbi intr-un articol urmator, asa ca deocamdata ramanem doar cu dezamagirea lipsei de schimbari in ceea ce priveste performantele.