Downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1 pe iPhone si iPad

Downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1 poate fi facut chiar acum pe iPhone, iPad si iPod Touch, Apple semnand cea de-a doua versiune in continuare.

Downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1 pe iPhone, iPad si iPod Touch este posibil astazi deoarece aseara compania Apple a lansat iOS 10.2 pentru toata lumea. Dupa 7 versiuni beta lansate pentru testare, cei de la Apple ne ofera in sfarsit iOS 10.2 cu o multitudine de schimbari pe care le putem avea chiar in acest moment in propriile terminale, daca suntem interesati de ele.

Daca ati instalat deja iOS 10.2 si nu sunteti multumiti de ceea ce va ofera el, atunci puteti face downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1 deoarece Apple inca permite asta. Aceasta posibilitate nu va fi disponibila pentru foarte mult timp, asa ca daca sunteti interesati sa reveniti la versiunea anterioara a sistemului de operare iOS 10.1.1, atunci va recomand sa o faceti chiar acum.

Exista posibilitatea ca o solutie de iOS 10.1.1 jailbreak sa fie lansata, iar ea sa nu fie compatibila cu iOS 10.2, asa ca trebuie sa va ganditi serios la asta. Exista sansa ca solutia de iOS 10.1.1 jailbreak sa fie lansata dupa ce Apple va bloca optiunea de a mai face downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1, asa ca ganditi-va bine cand vreti sa faceti totul.

Downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1 pe iPhone si iPad

Inainte de a face downgrade iOS 10.2 la iOS 10.1.1, este recomandabil sa faceti un backup datelor din terminalele voastre folosind iCloud sau iTunes. Acel backup nu va fi utilizabil in iOS 10.1.1, insa va veti putea folosi de el daca veti mai instala iOS 10.2, sau o versiune mai mare in viitor, asa ca este foarte bine sa le aveti disponibile.

  1. Descarcati iOS 10.1.1.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa finalizarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.1.1 instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre si va veti bucura de tot ceea ce ofera el. Desigur ca puteti instala iOS 10.2 inapoi oricand, atat timp cat Apple il mai semneaza, deci puteti reveni si la cea mai recenta versiune, sau la una beta pe care compania Apple ne-o va pune la dispozitie.

downgrade-ios-10-2-ios-10-1-1