Apple te invata sa folosesti castile AirPods

Ieri Apple a lansat castile AirPods in magazinele sale din intreaga lume, stocurile initiale epuizandu-se la doar cateva minute dupa listarea castilor in website-ul Apple. Interesul pentru castile AirPods s-a dovedit a fi extrem de mare si, probabil, peste asteptarile companiei Apple, asa ca multa lume nu va primi aceste produse inainte de Craciun, asa cum isi dorea.

Pentru ca AirPods au fost oficial lansate pentru lumea intreaga, compania Apple a publicat in cursul noptii trecute si un ghid pentru folosirea castilor. In aceasta pagina compania Apple descrie functiile AirPods si modul in care castile pot fi conectate rapid la orice iPhone, iPad, iPod Touch, sau chiar Mac, noul sistem facand imperecherea simpla.

AirPods au fost extrem de asteptate multumita tehnologiilor noi pe care compania Apple le-a implementat in ele, iar in curand foarte multi clienti se vor putea bucura de ele. Acestea fiind spuse, daca veti cumpara AirPods, acum stiti si cum sa le folositi.

“When you take your AirPods out of the case, they’re on and ready to use. When you put them in your ears, your AirPods automatically play the audio from your device. If you take an AirPod out, audio pauses. Take them both out and audio stops. AirPods are connected to your iPhone and Apple Watch at the same time. Sound automatically switches between them.”

airpods-conectare

15 COMENTARII

  1. Mai intai sa ajunga si dupa aceea invat si singur ! atat de simplu este…fata de tampeniile alea de dopuri de la samsung care isi vinde diviziile

  2. imi spun parerea aici. Este o sectiune creata pt exact ceea ce fac eu.Eu am inventat sectiunea de comentarii la un articol in anul 99

  3. Casti normale fără fir . Câta tehnologie poate fi îngropată ??? … doar nu au inventat roata !!! Dar prețul imi pare exagerat pentru niște dopuri de urechi.

  4. Srb, dacă nu ai fi existat,Zaone ar fi fost nevoit sa te inventeze…Și strict la subiectul articolului,nu știu exact ce ar putea fi diferit la aceste căști fata de cele existente deja pe piața, dar se pare ca lumea e foarte dornica sa le aiba…Bravo Apple,se pare ca se creează un fenomen în jurul lor.

  5. pai nu mai exista pairing, ai calitatea semnalului perfecta..W1 ajuta la baterie mai ales castile ceva mai mari, playback auto pe orice device din ecosistem