Vodafone ofera roaming 4G in peste 100 de tari

Vodafone Romania a anuntat astazi extinderea serviciului roaming 4G la peste 100 de tari de pe glob, operatorul avand una dintre cele mai extinse acoperiri de acest gen. Vorbim in principal despre tari din afara Europei in care acum abonatii Vodafone pot face roaming in 4G, insa exista pe lista sa si Bulgaria, Slovacia, Insulele Feroe sau Republica Moldova.

Vodafone are una dintre cele mai extinse acoperiri 4G in Romania si acum le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de servicii 4G si atunci cand parasesc tara. Desigur ca disponibilitatea 4G si calitatea experientei depinde foarte mult de reteaua la care sunteti conectati cand faceti roaming, iar Vodafone nu poate controla asta.

Cei de la Vodafone au fost primii din Romania care au lansat servicii de roaming 4G pentru clienti, iar asta se intampla acum mai bine de 3 ani de zile. Vodafone ofera inclusiv roaming 4G fara un cost suplimentar in abonament, pentru cei interesati, astfel ca vorbim despre o oferta foarte interesanta de care beneficiaza toti cei care-i folosesc serviciile.

Mai multe detalii aveti in comunicatul de presa de mai jos.

București, 15 decembrie 2016 – Începând din decembrie 2016, Vodafone România și-a extins acoperirea internațională a serviciilor de roaming 4G la peste 100 de țări. Serviciile de roaming 4G sunt acum accesibile și clienților care călătoresc în Bahamas, Bolivia, Bulgaria, Cipru, Costa Rica, Ecuador, Honduras, Insula Man, Insulele Feroe, Iran, Jamaica, Mongolia, Pakistan, Republica Moldova, Slovacia și Tanzania.

„Depășind acest prag, ne consolidăm poziția de lider în furnizarea serviciilor de roaming, oferindu-le utilizatorilor noștri posibilitatea de a folosi astfel de servicii în peste 100 de destinații din toată lumea. Astfel, persoanele care călătoresc în străinătate beneficiază de servicii mobile 4G de calitate, cu acoperire mai mare, care le asigură conexiuni de mare viteză pentru streaming video și audio și pentru navigarea pe internet, atât în interes personal, cât și de serviciu”, a declarat Ravinder Takkar, Președinte și CEO Vodafone România.

Vodafone este primul operator din România care a lansat servicii de roaming 4G, în 2013, iar oferta sa include bonusuri cu beneficii lunare în roaming fără costuri suplimentare față de abonament. Lista completă a ţărilor în care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibilă aici.

Pentru a avea acces la serviciul de roaming 4G, utilizatorii trebuie să aibă serviciul 4G activ, să se afle într-o zonă cu acoperire 4G, să dețină un terminal și un SIM compatibil 4G, să aibă un abonament sau o extraopțiune 4G și să activeze serviciile de roaming cu cel puțin 24 de ore înainte de plecarea din țară.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone are divizii în 26 de țări, 49 de rețele partenere în întreaga lume și operațiuni de broadband fix în 17 țări. La 30 septembrie 2016, Vodafone avea 470 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 14 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informații, vizitați www.vodafone.com.

vodafone-roaming-4g

Articolul precedentiOS 10.2.1 public beta 1 – instaleaza-l pe iPhone si iPad
Articolul următorSuper Mario Run si cum s-a facut Apple de ras
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.