iOS 10.2.1 public beta 1 – instaleaza-l pe iPhone si iPad

iOS 10.2.1 public beta 1 a fost lansat aseara de catre compania Apple, la doar o zi dupa ce iOS 10.2.1 beta 1 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Din pacate cei de la Apple nu au anuntat ce schimbari majore aduc cele doua versiuni, asa ca putem presupune ca noutatile nu sunt chiar atat de semnificative in comparatie cu build-urile anterioare.

iSO 10.2.1 public beta 1 nu are schimbari vizibile in interfata de utilizator, asa ca nu veti vedea ceva de genul acesta, deci nu va asteptati sa simtiti vreo schimbare. Tutorialul de mai jos prezinta singura cale de a instala iOS 10.2.1 public beta 1, asa ca nu va ganditi ca veti putea gasi vreun ipsw pentru a face instalarea, pentru ca acest lucru nu exista.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2.1 public beta 1, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2.1 beta 1 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2.1 public beta 1 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2.1 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2.1 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2.1 public beta 1, puteti face oricand downgrade la iOS 10.2, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

ios-10-2-1-public-beta-1-instalare

Articolul precedentApple Watch 2 este promovat cu 2 noi reclame
Articolul următorVodafone ofera roaming 4G in peste 100 de tari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.