Facebook Messenger va face apeluri video de grup

Facebook Messenger va face apeluri video de grup, compania Facebook avand in plan sa atace acum si platforma Skype cu o functie foarte populara in aceasta. Compania Facebook testeaza in momentul de fata o functie a Facebook Messenger care le permite utilizatorilor sa faca apeluri video in grupuri de conversatii, exact precum in Skype.

Un numar restrans de utilizatori ai Facebook Messenger au acces la aceasta functionalitate in momentul de fata, iar primele teste par sa aiba succes. Vorbim aici despre posibilitatea de a face apeluri video in grup de pe calculatoare, deoarece Facebook Messenger ofera aceasta functie pe telefoane si tablete inca din luna aprilie a acestui an.

Tranzitia acestei functii pe calculatoare este foarte importanta, deoarece multa lume foloseste Facebook Messenger si de pe aceste tipuri de gadget-uri. mai mult decat atat, vorbim despre ecrane de dimensiuni mai mari care le permit interlocutorilor sa se vada mult mai usor si mai clar in timpul apelurilor facute prin Facebook Messenger.

Facebook Messenger va face apeluri video de grup

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare retele de mesagerie de pe planeta in momentul de fata, foarte multi utilizatori facand apeluri video. Implementarea acestei functii in Facebook Messenger pentru desktop va atrage si mai multa atentie asupra platformei si ar putea convinge multe persoane sa renunte la Skype in favoarea Facebook.

Realitatea este Facebook Messenger are cu mult mai multi utilizatori zilnici decat Skype, iar pentru unele dintre persoane ar putea fi mai usor sa intre in contact prin Facebook. Skype a ramas o platforma folosita in principal de catre mediul business si nu de catre utilizatorii obisnuiti, asa ca va fi interesant de vazut cat succes va avea Facebook cu aceasta noua functie.

Cei de la Facebook ataca Skype cu Facebook Messenger dupa ce au atacat si Snapchat, iar pana acum au avut succes in a atrage mai multi utilizatori spre platforma.

facebook-messenger-video-grup