Pokemon GO pentru Apple Watch va fi lansat curand

Pokemon GO pentru Apple Watch va fi lansat in curand, conform companiei Niantic, ea anuntand initial aceasta lansare in luna septembrie a acestui an. Atunci Niantic a afirmat ca jocul va ajunge in AppStore pana la sfarsitul anului, insa un zvon recent sugera faptul ca acest lucru nu se va mai intampla deoarece procesul de dezvoltare ar fi fost anulat.

Niantic s-a grabit totusi sa nege aceste zvonuri si prin intermediul Twitter a afirmat ca Pokemon GO pentru Apple Watch va fi lansat in perioada urmataore in AppStore. Desigur ca nu a fost oferita vreo data pentru aparitia aplicatiei dedicate Apple Watch, insa oare mai conteaza din moment ce Pokemon GO si-a pierdut o foarte mare parte din popularitatea avuta in septembrie ?

Niantic a gandit aplicatia Pokemon GO pentru Apple Watch drept o metoda de a tine interesul ridicat pentru joc in randul posesorilor de terminale iPhone. Din pacate, fara o asemenea aplicatie, Pokemon GO a pierdut o foarte mare parte dintre utilizatorii zilnici, insa poate ca Niantic incearca sa relanseze titlul cu aplicatia ce se afla acum in dezvoltare.

Exista posibilitatea ca lansarea aplicatiei Pokemon GO pentru Apple Watch sa fi fost amanata special pentru a relansa jocul la inceputul anului viitor. Niantic are nevoie de un boost serios pentru Pokemon GO daca vrea ca el sa aiba succes, asa ca va fi interesant de vazut in ce masura va reusi compania sa creasca serios interesul pentru joc cu o aplicatie pentru Apple Watch.

pokemon-go-apple-watch