Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 vs o presa pentru indoit metale

iPhone 7 vs o presa pentru indoit metale

iPhone 7 este un smartphone destul de rezistent, nu chiar cel mai rezistent din lume, insa se descurca destul de bine in testele obisnuite de rezistenta la impact. Astazi il vedem testat cu o presa pentru indoit tabla, sau alte metale la fel de maleabile, smartphone-ul Apple avand o viata grea sub acest dispozitiv care il distruge aproape instant.

Vorbim despre role metalice folosite pentru a indoi materiale destul de rezistente, iar iPhone 7, desi nu se indoaie usor, nici macar nu explodeaza in test. Este impresionant faptul ca bateria a ramas intacta in urma unui asemenea test, iar asta ne spune din nou ca Apple a avut grija sa nu treaca printr-un episod similar cu cel al Galaxy Note 7.

 • Srb Srb

  Diferenta in detalii precum bateria vs samsung care vor doar sa copieze si sa arunce telefoane pe piata sa fie cumparate.

 • sorin

  Neaparat o referire la Samsung !
  Probabil ca toate telefoanele bagate intr-o presa reactioneaza la fel.
  Poti sa ne arati intr-un video cum explodeaza Note 7 ? E ceva mai mult decat cum explodeaza un iPhone, sau inventezi ceva de dragul de a blama Samsung ?

 • terrymada

  Adevarul e ca note 7 nu are nevoie de nicio presa sa ia foc:))

 • sorin

  Nu mi-e rusine nici cu iPhone care explodeaza fara presa si omoara persoane , spre deosebire de Note care nu a omorat pe nimeni .
  https://www.bing.com/search?q=iphone+explodes+kills&form=EDGHPC&qs=PF&cvid=b0f4d9db44724aa9a1dee25482be9323&pq=iphone+explodes+kills

 • Viorel Preda

  Sorin are dreptate, zaone: prea mult ataci Note 7, cu orice ocazie, și nu faci decât să sune a exagerare fără credibilitate. E o vorbă: “less is more”, dar și reciproca este adevărată.
  Nu lua remarca asta ca pe o critică, pentru că nu asta este rolul. Toată lumea știe ce s-a întâmplat cu Note 7, e vremea să trecem peste asta și să ne concentrăm pe iPhone în viitor, nu pe Note 7 în trecut.
  De bine de rău, așa cum scrie și Sorin, Note 7 nu a omorât pe nimeni, ceea ce nu se poate spune și despre iPhone. Sorry…

 • Viorel Preda

  Cică în cazul decesului chinezoaicei, încărcătorul era defect, cel puțin așa susțin cititorii iDevice. Dacă s-ar fi întâmplat cu Note 7, cu siguranță Samsung era de vină 🙂

 • Claudiuip7

  Daca stai sa gandesti bn incarcator original de samsung sau orice telefon android gasesti la aproape orice colt de strada oe cand de iphone original iti garantez ca nici la istyle nu gasesti in romania pt ca un incarcator complet asa cum vine telefonul cu el este aproximativ 100€ poate mai putin poate mai mult