iPhone 8 – ecran curbat, noua tehnologie tactila

iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran OLED din plastic, dar curbat spre marginile exterioare ale carcasei, Samsung Display urmand a il furniza.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple cu un ecran OLED curbat spre marginile exterioare ale carcasei, insa el urmeaza sa aiba integrata si o noua tehnologie tactila. Foarte multe detalii cu privire la aceste schimbari nu se cunosc, insa compania Apple pregateste o schimbare majora pentru al sau smartphone in cursul anului 2017.

iPhone 8 ar putea fi o versiune premium a liniei iPhone lansate in 2017, iar compania Apple ar urma sa il evidentieze in oferta cu o serie de caracteristici cu adevarat impresionante. Mai exact, acest ecran OLED, din plastic, curbat spre margini ar fi similar cu cele implementate in seria Galaxy Edge a companiei Samsung, dar despre tehnologia tactila nu se cunosc detalii.

Conform unei publicatii asiatice, pentru iPhone 8 compania Apple ar fi comandat OLED plastic, nu din sticla, de la Samsung Display, acesta urmand a fi principalul furnizor de ecrane. Se estimeaza ca Samsung ar putea livra pana in 100 de milioane de ecrane pentru iPhone 8, iar pentru Apple asta ar putea fi suficient pentru un dispozitiv secundar, nu principal.

iPhone 8 – ecran curbat, noua tehnologie tactila

iPhone 8 ar urma sa ajunga pe piata impreuna cu doua noi modele ale iPhone 7S, compania Apple urmand a-l diferentia prin ecran si noua tehnologie tactila. Ecranul iPhone 8 nu va fi pliabil, insa pentru a fi diferit de cele din seria Galaxy Edge, Apple va implementa o noua tehnologie tactila care va interpreta atingeri facute in oricare dintre marginile ecranului.

“The OLED version of the new iPhone will all be curved as Apple ordered all plastic OLED — not glass — from Samsung Display. Samsung is capable of supplying a little less than 100 million units of curved OLED displays to Apple. The upcoming iPhone may use new sensing technology, which enables the phone to respond when users touch any side of the device.”

Implementarea unui ecran OLED in iPhone 8, mai ales curbat spre marginile exterioare, va fi vazuta de catre mult drept o tentativa a Apple de a copia Samsung. Cu o tehnologie tactila noua oferita pentru ecran, compania Apple ar putea diferentia iPhone 8 de toate terminalele Android care vor mai avea ecrane curbate, insa doar daca ea va fi suficient de inovatoare.

Totusi, partea interesanta este aceasta presupusa folosire a unui ecran OLED din plastic, nu din sticla, pentru iPhone 8, insa totul ar putea fi doar o intepretare gresita a informatiilor.

iphone-8-ecran-oled-plastic