Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 si iPhone 8S vor avea ecrane OLED Samsung

iPhone 8 si iPhone 8S vor avea ecrane OLED Samsung

iPhone 8 si iPhone 8S vor avea ecrane OLED curbate fabricate in exclusivitate de catre compania Samsung, unic producator al acestui tip de componente.

iPhone 8 si iPhone 8S urmeaza, cel mai probabil, sa foloseasca ecrane OLED Samsung, coreenii putand furniza in mod exclusiv aceasta componenta pentru Apple in urmatorii doi ani. Informatia vine de la analisti asiatici care au analizat piata ecranelor pentru terminale mobile si au aflat care ar fi planurile Apple in urmatorii 2 ani.

Samsung este in momentul de fata principalul producator de ecrane OLED pentru smartphone si tablete, competitorii sai fiind foarte departe de a avea o productie similara. Majoritatea concurentilor Samsung furnizeaza ecrane LCD pentru iPhone si vor face investitii majore pentru a trece la productia OLED, insa au nevoie de minim 1 an pentru a avea productie ce acopera o parte din nevoile Apple.

Analistii asiatici sustin ca Samsung va furniza in exclusivitate ecrane OLED curbate pentru iPhone 8, iar acest lucru se va mentine inclusiv in cazul iPhone 8S. Acum Samsung produce 95% dintre ecranele OLED vandute in lumea intreaga, insa ar avea un procent si mai mare in ceea ce priveste ecranele OLED curbate, de care ar dori sa foloseasca Apple.

iPhone 8 si iPhone 8S vor avea ecrane OLED Samsung

Desi Samsung are suprematia pe piata OLED, va investi 12 miliarde de dolari pentru a-si extinde capacitatea de productie, totul in ideea de a castiga comenzile Apple. Cu suprematie pe productia de ecrane OLED curbate, nu este greu de crezut ca Samsung ar urma sa aiba exclusivitate pe productia acestor ecrane pentru iPhone 8 si iPhone 8S.

“Samsung Display is highly likely to exclusively supply OLED displays panels to Apple’s iPhones for at least two years to come. Samsung Display is expected to monopolize the supply of OLED panels to Apple’s iPhone 8, the first iPhone ever to feature a curved OLED screen.”

Desi Apple nu ar dori sa-i ofere companiei Samsung exclusivitate in furnizarea ecranelor OLED curbate pentru iPhone 8 si iPhone 8S, nu va avea de ales. Fara alternative din partea altor actuali parteneri, Apple va fi obligata sa se foloseasca din nou de Samsung pentru a isi putea produce si comercializa terminalele iPhone in anii urmatori.

Acestea fiind spuse, in ciuda divergentelor dintre Apple si Samsung, in 2017 si 2018 terminalele iPhone 8 si iPhone 8S vor avea ecrane OLED curbate produse de catre coreeni.

iphone-8-ecran-samsung

 

 • V.P

  O miscare inteleapta . Bravo Apple !!

 • Srb Srb

  Superb!! Apple e cea mai buna in tot si toate deciziile.

 • gabi

  Apple e cea mai buna cu componentele altor firme!!e ca si cum bmw ar cumpara piese de la mercedes si audi!!:))))

 • Srb Srb

  HAHAHAHHAhahaha…acuma sa vezi ca o sa cumpere OLED astea gratis, si ii va falimenta si pe cei de la samsung de o sa isi inchida si divizia aceasta…

 • Viorel Preda

  Hehehe, ce bine scris! Mai mult, ar fi culmea ca fanii BMW sa faca misto de Mercedes ai Audi in cazul asta :))

 • Srb Srb

  cumva bmw mercedes si audi sunt pe aceeasi linie…samsung cu apple este o diferenta enorma ! mizerie/efemer vs ceva superb fara sfarsit

 • Mircea Radulescu

  Nu are nici o relevanță.

 • V.P

  Ce diferenta enorma patroane , pai compari un S7 Edge cu ragalia ta lucioasa ??

 • Srb Srb

  nu imi este rusine pt ca nu am de ce…se pare ca sunt multi ca tine care vorbesc fara sa detina niciunul…pai du-te macar in magazin, este gratis btw, si tine-le pe amandoua in mana,, unul pare strong si fara hibe si f bine asamblat celalalt simti asa ca daca il scapi se duce draq, CA O MIZERIE. SA ITI FIE RUSINE CA esti sarac si mai si vorbesti

 • V.P

  Esti o cauza pierduta omule , bine ca natura scapa de tine intr-un final . Aleluia !!

 • Srb Srb

  nu am nicio cauza, cauza mea am indeplinit-o…acuma dau de pamant persoane ca tine. Mai ales astia care jignesc si in prag de sarbatori. https://www.youtube.com/watch?v=lJY7jt9YJG0

 • V.P

  Asta ai facut tu tot anul , crezi ca poti face o exceptie in prag de sarbatori ? Tu esti pe pilot automat , tai in carne vie , spinteci , tragi in teapa , totul e parjolit in urma ta .

 • Mircea Radulescu

  Dă-i forward, ce mai aștepți ? Bănuiesc că aștepți și feedback 🙂