Facebook Messenger face apeluri video in grup

Facebook Messenger va face apeluri video in grup incepand de astazi, compania americana anuntand oficial noua functionalitate pentru utilizatorii din lumea intreaga. Zvonita pentru lansare inca de saptamana trecuta, noua functie pentru Facebook Messenger le permite utilizatorilor sa faca apeluri video in grupuri de pana la 6 persoane, cu alte 50 care pot vorbi cu ele.

Spre deosebire de Facebook Messenger, Google Hangouts permite crearea de apeluri video in grupuri de pana la 25 de persoane, in timp ce Skype a stabilit o limita de 10 persoane pentru apelurile video in grup. Facebook Messenger are totusi mai multi utilizatori decat ambele platforme concurente, asa ca va avea cu siguranta si mai multi oameni interesati de functie.

Facebook Messenger face apeluri video de foarte multa vreme, asa ca integrarea optiunii de a le face si in grupuri reprezinta o evolutie importanta. Acum Facebook Messenger le permite mai multor persoane sa discute intre ele in timp ce se pot vedea, aceasta fiind practic functia “vedeta” a Skype, insa ea va pali in fata popularitatii Facebook Messenger.

Noua functie pentru apeluri in grup va fi lansata printr-o actualizare a aplicatiei dedicate iPhone, iPad si iPod Touch, ea urmand a fi disponibila in cursul acestei zile. Actualizarea va fi oferita inclusiv pentru Android, asa ca utilizatorii vor putea facea apeluri video in grupuri indiferent ce platforma de socializare folosesc pentru aceasta functionalitate.