iPhone 8 concept prezinta un smartphone Apple diferit

iPhone 8 va fi un smartphone diferit fata de ceea ce am vazut pana acum de la compania Apple, iar asta pentru ca el va avea si componente diferite. iPhone 8 va avea un ecran OLED curbat, aparent din plastic, dar urmeaza sa aiba si un panou frontal complet diferit, acoperit aproape in totalitate de ecran, asa cum viseaza multi.

Intr-o tentativa de a ne arata un iPhone 8 care ar putea semana cu ceea ce ar putea prezenta Apple in toamna, un grafician a creat imaginile pe care le vedeti mai jos. Acolo iPhone 8 are o carcasa cu un logo Apple asa cum nu vom vedea vreodata, insa are in continuare buton Home, desi marginea superioara a panoului frontal este mult mai mica.

Foarte multi dintre cei care anunta o schimbare majora pentru iPhone 8 sugereaza faptul ca terminalul urmeaza sa arate relativ similar cu ceea ce vedem mai jos, insa doar cei de la Apple ne pot confirma totul. Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iphone-8-concept-patrat

iphone-8-concept-patrat-1

iphone-8-concept-patrat-2

8 COMENTARII

  1. Daca ar arata asa mi-as lua mai degraba un Allview sau ceva asemanator. Credeam ca cei de la Apple stiu ca less is better si ca nu vor merge cu aspect de design chinezesc. Eu zic sa puna si o codita de mar in relief pe vreo margine daca tot au un logo cat jumatate de telefon.