Prima Pagina Samsung Galaxy S8 si functia “Beast Mode” a Samsung

Galaxy S8 si functia “Beast Mode” a Samsung

Galaxy S8 ar putea avea un Beast Mode integrat de catre compania Samsung, coreenii brevetand ca marca aceasta denumire, conform unor documente dezvaluite astazi. In momentul de fata nu se stie ce ar putea face aceasta functie numita Beast Mode, insa cei de la Samsung incearca sa o inregistreze ca marca in Uniunea Europeana in momentul de fata.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca inregistrarea pentru Beast Mode este reala si asociata companiei Samsung, ea putand avea legatura cu Galaxy S8, ce urmeaza sa fie lansat anul viitor. Compania Samsung sustine ca aceasta functie este dedicata smartphone-urilor, asa ca Galaxy S8 ar putea avea un Beast Mode care va atrage atentia multora.

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca Beast Mode ar putea fi un nou modul pentru setarea performantelor viitoarelor smartphone-uri ale companiei Samsung. Coreenii ofera deja un set de optiuni pentru a reduce performantele smartphone-urilor si implicit consumul de energie, deci Beast Mode ar putea face exact contrariul pentru a creste performantele.

Galaxy S8 si functia “Beast Mode” a Samsung

Ca sa fiu sincer, m-as gandit la aceasta functie ca la cea Ludicrous pentru masinile Tesla, adica ceva care creste substantial performantele unui smartphone. Vorbim aici in principal despre o posibila crestere a frecventei procesorului si poate o crestere a frecventei RAM-ului, impreuna cu alte modificari facute pentru modul in care functioneaza aceste componente.

In lipsa unor detalii de la Samsung cu privire la Beast Mode, nu ne ramane decat sa specula cu privire la ceea ce ar urma sa ne ofere aceasta functie. Totusi, din moment ce Samsung a trimis deja denumirea spre inregistrare ca marca in Europa, este clar ca vrea sa o foloseasca in curand, cel mai probabil impreuna cu Galaxy S8.

Cred ca Beast Mode va atrage mai multi entuziasti ai specificatiilor spre terminalele Samsung, daca va functiona asa cum am descris-o mai sus, insa ramane de vazut ce va oferi Samsung in final.

samsung-beast-mode

 • Srb Srb

  au mai incercat cu functia low res ca sa “ofere” perfor mai bune dar nu prea…acuma iar incearca :)))

 • Alex 91

  Srb tata dute si fa nani ca maine ai scoala lasa troll asta la nivel mai mic ca este tarziu.

 • rundown

  Overclocking? Si uite asa or sa explodeze din nou:))

 • Srb Srb

  nani sa faci tu…pt mine timpul nu este un lux

 • Alex S.

  Asa e @Srb
  Pt cei tinuti de mami si tati 😂
  Bravo am ajuns la concluzia ca esti doar o fabrica de ….. poluat aerul 😎

 • Srb Srb

  Asta nu inteleg oamenii simpli..eu pot face mai multe lucruri in acelasi timp. Tot timpul am si ceva mai bun. Te pup si ma bucur ca te-ai gandit la mine

 • Srb Srb

  Ce ar trebui sa intelegem din comentariul tau?

 • iTu

  Din punctul meu de vedere ar trebui sa fie tot timpul un smrtphone pe “Best Mode” sau sa o faca el automat. Mi se pare o prostie sa activeze utilizatorul modul de performanta a smartphonului, adica daca vreau sa ma joc un joc tre sa activez modul best iar daca scriu pe WhatsApp activez Low Mode?
  E prea devreme pentru o explicatie mai complexa din partea tovarasei mele VioricA, o mai las sa doarma putin ca aseara a avut treba multa…pregatiri de craciu 😅 alea alea

 • V.P

  Raule :))

 • Viorel Preda

  Periculosule, modurile astea se pot activa automat, in functie de tipul de aplicatie care ruleaza pe dispozitiv. Pentru tine este o tehnologie prea complexa, nu prea ai sanse sa o intelegi :))