Prima Pagina iOS 10 iOS 10.2.1 beta 2 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2.1 beta 2 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2.1 beta 2 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila deocamdata doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Cineva s-a gandit sa le compare performantele cu cele ale iOS 10.2 pentru a ne arata ce fel de diferente exista intre ele in momentul de fata.

Exact precum in cazul primei versiuni beta a iOS 10.2.1, se pare ca nu exista diferente intre performantele celor doua versiuni ale sistemului de operare, asa cum era de asteptat. De altfel, iOS 10.2.1 beta nu aduce absolut nimic nou vizibil in comparatie cu iOS 10.2, semn ca toate schimbarile facute de catre compania Apple sunt interne.

Apple a mentionat in toate listele de schimbari pentru iOS 10.2.1 beta faptul ca aceasta actualizare rezolva doar unele probleme de performanta si altele de functionare.

 • Sturzu Petru Adian

  Am o intrebare. De ce nu face comparatia si pe iPhone 7 ? 😕

 • Edi Filip

  Pentru ca nu are 2 iPhone 7

 • radu

  Pentru ca se “presupune” ca e prea nou sa meargă rău 😂😂😂

 • Emilio Giovanni

  Off topic. Verișoara mea îmi folosește contul de iCloud, și astăzi am văzut că apelurile ei telefonice îmi apar și mie în lista mea cu apelanți. Exista o setare care să împiedice treaba asta.Cum se numește?Mulțumesc!

 • Nope, trebuie doar ca unul dintre voi sa se deconecteze de la contul ala iCloud.