Super Mario Run – 40 de milioane de descarcari in 4 zile

Super Mario Run a fost descarcat de 40 de milioane de ori in doar 4 zile dupa lansarea in AppStore, conform companiei dezvoltatoare Nintendo, ea dezvaluind totul intr-un comunicat de presa. Acesta este un record pentru un joc lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar cei de la Nintendo au avut parte de foarte mult ajutor din partea Apple pentru realizare.

Diverse servicii demonitorizare ale AppStore dadusera cifre de descarcari mai mici pentru Super Mario Run, insa iata ca jocul a avut parte de un succes mult mai mare decat se asteptau ei. Totul are la baza interesul crescut pentru joc, dar si faptul ca extrem de multa lume astepta cu nerabdare sa-l joace dupa prezentarea facuta in luna septembrie.

Cei de la Nintendo nu au dezvaluit si sumele incasate din urma succesului jocului lor, insa cel mai probabil vorbim despre peste 100 de milioane de dolari. Super Mario Run nu a avut vreodata parte de increderea analistilor ca ar putea intrece Pokemon Go in ceea ce priveste incasarile, insa iata ca s-ar putea sa ramanem surprinsi de ceea ce va realiza el.

Super Mario Run se afla in top 10 jocuri din punct de vedere al incasarilor in 100 de AppStore-uri de pe planeta, iar asta spune extrem de multe despre succesul sau. Exista posibilitatea ca jocul sa genereze pana in 200 de milioane de dolari in incasari pana la sfarsitul anului, dar ramane de vazut ce vom mai afla dupa Craciun in legatura cu incasarile sale.

“We are pleased to announce that we have exceeded 40 million downloads worldwide in 4 days. In addition, “Super Mario Run” ranks first in the App Store free game ranking in 140 countries and regions, and has entered the top 10 games that earned money in 100 App Store worldwide.”

super-mario-run-nintendo-succes