Galaxy Note 7 ar fi intrerupt un nou zbor aerian

Galaxy Note 7 a stat la baza intreruperii unui zbor aerian din SUA dupa ce unul dintre pasageri a facut o gluma extrem de proasta.

Galaxy Note 7 ar fi in mijlocul unei noi intamplari care are legatura cu zbouririle aeriene, insa de aceasta data vorbim nu despre un smartphone, ci despre simpla denumire. Mai exact, un zbor aerian ar fi fost anulat chiar dupa ce avionul decolase deoarece una dintre insotitoarele de zbor a descoperit un Wi-Fi HotSpot care avea denumirea Galaxy Note 7.

Vorbim aici despre SUA, o tara in care este ilegal sa calatoresti cu Galaxy Note 7 in avioane de frica exploziilor, asa ca avionul respectiv ar fi fost intors la sol. Se pare ca nu s-ar fi descoperit persoana care a creat acel hotspot cu denumirea Galaxy Note 7, insa chiar si de pe un iPhone ar fi putut fi generat un asemenea punct Wi-Fi in respectivul avion.

Fara un vinovat, linia aeriana a intors avionul la sol si oamenii au fost nevoiti sa astepte cateva ore bune pentru ca o alta aeronava sa-i duca la alta destinatie. Intre timp, pasagerii au fost cel mai probabil verificati pentru a se vedea daca detin, sau nu, un Galaxy Note 7, iar intreaga intamplare este una mai mult decat comica.

Totusi, gluma aceasta proasta dezvaluie cata frica exista in randul americanilor in legatura cu folosirea Galaxy Note 7 in avioane in timpul zborurilor aeriene.

“When I got to the airport (early) today, I found a huge line of people at the counter to my gate. Turns out, the flight had been cancelled. The plane was mid-flight when an attendant noticed a wifi hotspot. A Galaxy Note 7 Wifi hotspot. Everyone else makes a horrified face.”