Prima Pagina iOS 10 Instaleaza iOS 10.2.1 public beta 2 pe iPhone si iPad

Instaleaza iOS 10.2.1 public beta 2 pe iPhone si iPad

iOS 10.2.1 public beta 2 a fost lansat aseara de catre compania Apple pentru toti utilizatorii iPhone, iPad si iPod Touch care fac parte din programul beta de testare. Noua versiune vine la o saptamana dupa cea anterioara si la doar o zi distanta dupa ce Apple a lansat iOS 10.2.1 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS.

In lista de schimbari pentru iOS 10.2.1 public beta 2 compania Apple listeaza doar rezolvarea unor probleme minore de functionare si imbunatatirea performantelor generale. Din pacate, din momentul lansarii iOS 10.2.1 public beta 2 si pana in prezent, nu au fost descoperite schimbari notabile in sistemul de operare pentru iPhone si iPad, asa ca nu va asteptati la ele.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2.1 public beta 2, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2.1 beta 1 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2.1 public beta 2 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina.
 2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 4. Apasa butonul Download Profile.
 5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2.1 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2.1 public beta 2, puteti face oricand downgrade la iOS 10.2, asa ca exista alternative.

instaleaza-ios-10-2-1-public-beta-2

 • calibru

  iOS 10.2.1 beta 2 rezolvă majoritatea problemelor de conectivitate ! Semnalul 4G e foarte bun acum ! Mai rezolvă niște probleme la aplicația music .. Din câte am testat și am căutat și pe alte forumuri muzica și sunetul în căsti , absolut totul ce ține de sunet au o calitate mai mult decât mediocă pe varianta pe 10.2.1 beta 2 ..se aude și simțitor de încet . Sper ca Apple să rezolve și bug ăsta ..

 • amne

  iOS 10.1.1 e disponibil pentru toți! Nu destul de stabil dar disponibil! 😍

 • amne

  Luca Todesco

 • calibru

  Încă este disponibil ? Știam că Apple nu mai semnează ssh-uri pentru 10.1.1

 • frozencore

  A disparut problema cu “no service” inainte orice cart schimbam imi dadea no service pt 30-120 minute

 • frozencore

  Nope .nu a disparut.cand inchid date mobile si redeschid ,2 din 3 imi da no service 1,2 minute