Drop Flip este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in AppStore pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Drop Flip este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch din lumea intreaga, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera. In esenta, scopul jocului este de a ne permite sa ghidam o bila alba spre un cos, prin multiple obstacole plasate de catre dezvoltatori.

Drop Flip este unul dintre multiplele jocuri pentru iPhone, iPad sau iPod Touch care au o asemenea functionalitate, insa dezvoltatorii sai il lauda ca avand o grafica de exceptie, dar si un fundal sonor pe masura.

“Drop Flip is a delightful game chock-full of silly physics contraptions! Move, flip and manipulate obstacles of every shape and size as you accomplish the not-so-simple task of dropping a ball into a bucket.”

Drop Flip are nu mai putin de 100 de niveluri create de catre dezvoltatori, unele usoare, altele extrem de complexe. Parcurgerea fiecarui nivel si ghidarea bilei albe spre cos este necesara pentru a ajunge la nivelul urmator, iar dezvoltatorii sustin ca Drop Flip ne ofera cateva ore bune de gameplay pe iDevice-urile noastre.

  • Over 100 crazy fun levels ranging from easy to near-impossible
  • Complex gameplay wrapped in colorful, minimalistic visuals
  • Joyful music with catchy sound effects
  • Game Center leaderboards and achievements
  • Attempt to get a “Ball-in-One” or “Ball-in-Two”
  • Synchronize progress across devices via iCloud
  • Made for absolutely everyone!

Drop Flip este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link in cursul urmatoarelor 7 zile.